Διαμαντής Καρασούλας: Πόθεν έσχες για μετανάστες προτείνει ο Καπερνάρος

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Πόθεν έσχες για μετανάστες προτείνει ο Καπερνάρος

Πόθεν έσχες για μετανάστες προτείνει ο Καπερνάρος
Πλήρη έλεγχο των εσόδων των μεταναστών προτείνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος θα καταθέσει επίκαιρη ερώτηση με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αδήλωτα ποσά που εξάγονται από μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα.

"Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγαλύτερη οργανωμένη και διατεταγμένη φορολογική επίθεση κατά των Ελλήνων Πολιτών, δημοσιεύματα αποκαλύπτουν ότι πολλά δις ευρώ ΑΔΗΛΩΤΑ εξάγονται από παράνομους και νόμιμους μετανάστες που βρίσκονται στην Χώρα μας" σημειώνει ο κ. Καπερνάρος, υπογραμμίζοντας: "Επαναφέρω την πρόταση μας για πλήρη έλεγχο (Πόθεν Έσχες) των εσόδων των μεταναστών με σκοπό την απόδοση φορολογικής Δικαιοσύνης αλλά και περιορισμό της μαύρης εργασίας".
"Καταθέτω επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών, αν και είναι σίγουρο ότι δεν θα απαντήσει, απαξιώνοντας για ακόμη μία φορά τους κοινοβουλευτικούς θεσμούς, και ζητώ να μάθω αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα και αν πρόκειται ποτέ να μπει φρένο στην ασυδοσία της μνημονιακής κυβέρνησης και του διορισμένου, προς τον σκοπό αυτό, κ Στουρνάρα", επισημαίνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου