Διαμαντής Καρασούλας: Καδή Ισμέτ : Κάνω ότι θέλω και δεν δέχομαι παρατηρήσεις!

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Καδή Ισμέτ : Κάνω ότι θέλω και δεν δέχομαι παρατηρήσεις!



ΚΑΔΗ ΙΣΜΕΤΠοιος άραγε νομίζει ότι είναι ο Δήμαρχος Ιάσμου και συμπεριφέρεται με τέτοιο ύφος στους πολίτες που ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν για κάποιο θέμα που άπτεται της αρμοδιότητας του; Προκλητική, ανάγωγη, αλαζονική συμπεριφορά που δείχνει την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του, στοιχεία που δεν αρμόζουν σε εκλεγμένο εκπρόσωπο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Σε ερώτηση μας γιατί δεν εφαρμόζεται ο νόμος που αναφέρεται στη λειτουργία των εφημερίδων απάντησε με τις φράσεις “εγώ κάνω ότι θέλω και δεν δέχομαι παρατηρήσεις από κανέναν, εγώ αποφασίζω τι θα γίνει και δεν νοιάζομαι για τον νόμο” και άλλα πολλά!

Δεν γνωρίζουμε αν ο θρασύτατος και αυθάδης Δήμαρχος γνωρίζει τις συνέπειες για τη μη τήρηση της έννομης τάξης αλλά είναι σίγουρο ότι θα ενημερωθεί τόσο η Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τη παράνομη διανομή των ανακοινώσεων αλλά και κάθε άλλος υπεύθυνος ελεγκτικός μηχανισμός για την παράνομη  συμπεριφορά του κυρίου Δημάρχου.
Βέβαια είναι σίγουρο ότι έτσι θα αντιμετωπίζεται και κάθε άλλη παράνομη πράξη σε ότι αφορά την εφαρμογή του Νόμου 3548/2007 για την τήρηση του οποίου πρέπει να ζητηθεί και η παρέμβαση της Δικαιοσύνης.
Ένας Δήμαρχος που αδιαφορεί για τη διαφάνεια !
Βέβαια, οι ιστορίες για τον αυθάδη Δήμαρχο Ιάσμου δεν σταματούν εδώ. Για να καταλάβει ο κάθε αναγνώστης το ποιόν αυτού του κυρίου θα σας παραθέσουμε ένα χαρακτηριστικό γεγονός. Πριν δύο χρόνια περίπου όταν ήταν να πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ Κερασιού στους Ασώματους Ροδόπης, ο κ. Καδή Ισμέτ παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.
Στη συνέντευξη εκείνη ρωτήθηκε από τη ΦΩΝΗ για το συνολικό κόστος των εκδηλώσεων και ο προκλητικός Δήμαρχος απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση χαρακτηρίζοντας την εμμέσως πλην σαφώς ως “άνευ ουσίας”. Αυτό είναι το σκεπτικό του Δημάρχου για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει κάποιος αιρετός να διοικεί και να διαχειρίζεται το δημόσιο χρήμα. Ο τρόπος του “αποφασίζω και διατάζω” χωρίς να δίνει λογαριασμό στους δημότες για τα οικονομικά του Δήμου.
Ευτυχώς που σύντομα θα αποκατατασταθεί η αδικία του “Καλλικράτη” και ο ιστορικός Δήμος Ιάσμου θα επιστρέψει σε χριστιανό Δήμαρχο και ως εκ τούτου θα απαλλαγεί από την παρουσία του ανεκδιήγητου Δημάρχου. Για τη μοίρα του άτυχου Δήμου Σώστη στεναχωριόμαστε αλλά ας ελπίζουμε οι δημότες του να είναι σώφρονες και να στείλουν τον κ. Ισμέτ σπίτι του, το οποίο μπορεί να διοικεί ο ίδιος όπως θέλει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου