Διαμαντής Καρασούλας: 4.500.000 ευρώ πούλησαν τη βίλα τους στο Κεφαλάρι, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

4.500.000 ευρώ πούλησαν τη βίλα τους στο Κεφαλάρι, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης


Ο χορτάτος τον νηστικό δεν τον καταλαβαίνει...

4,5 εκ.ευρώ διέθεσε ο νέος ιδιοκτήτης για το σπίτι του διάσημου ζευγαριού στο Κεφαλάρι. 
Η "RealLife" αποκαλύπτει τα ονόματά τους αλλά και τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την κίνηση...

Στην τιμή των 4.500.000 ευρώ πούλησαν τη βίλα τους στο Κεφαλάρι, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης. Η πολυτελής έπαυλη, που κατασκευάστηκε σε χρόνο εξπρές και κατοικήθηκε από το ζευγάρι και τα δύο τους παιδιά το 2009, πωλήθηκε μέσω μεσιτικού γραφείου του εξωτερικού.
Παράλληλα, το ζευγάρι ψάχνει να νοικιάσει -και όχι να αγοράσει- σπίτι στα Βόρεια Προάστεια. Μάλιστα, η φράση της Δέσποινας Βανδή στους μεσίτες που έχουν αναλάβει να βρουν τη νέα τους κατοικία ήταν "ψάχνουμε το απόλυτο minimal στα Βόρεια Προάστεια, με ενοίκιο περίπου 10.000 ευρώ τον μήνα", σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "RealLife".
Η δημοφιλής τραγουδίστρια, ανάμεσα στα σπίτια που έχει δει, είναι και εκείνο του πρώην άσου του Παναθηναϊκού, Σεντρίκ Καντέ, που βρίσκεται στην Εκάλη. Μάλιστα, στους χώρους την ξενάγησε η σύζυγος του γάλλου αμυντικού, Ελοντί. Μόλις, όμως, η Δέσποινα Βανδή είδε την κουζίνα των 50 τετραγωνικών μέτρων απογοητεύτηκε, θεωρώντας πως είναι μικρή και χωρίς να δει τα υπόλοιπα δωμάτια, απέρριψε το σπίτι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου