Διαμαντής Καρασούλας: ΙΝΚΑ ΗΛΕΙΑΣ: Καταγγελία για εξαπάτηση των δανειοληπτών

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΙΝΚΑ ΗΛΕΙΑΣ: Καταγγελία για εξαπάτηση των δανειοληπτών

Φωτογραφία: Παρακαλώ Κοινοποιήστε το .
Μπορεί να συμβαίνει και σε άλλα μέρη της Ελλάδας .

 Ινστιτούτο Καταναλωτών Νομού Ηλείας 
ΙΝΚΑ ΗΛΕΙΑΣ 

                                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετά από Καταγγελία Δανειολήπτριας από τα Κρέστενα , Εφιστούμε την Προσοχή των Πολιτών στα τηλεφωνήματα που τυχόν έχουν δεχτούν ,από  Άτομα που προσδιορίζονται ως «Δικηγόροι» και ζητούν χρήματα για να τους ρυθμίσουν τα χρέη τους Προς τις Τράπεζες .. 
Παρακαλούνται οι Δανειολήπτες που δέχονται τηλεφωνήματα από Άτομα που τους ζητούν Χρήματα προκειμένου να Ρυθμίσουν τα χρέη τους να επικοινωνούν άμεσα με τα τηλέφωνα του ΙΝΚΑ Ηλείας στην Αθήνα 2103632443 η με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών στο 2103376700……
Παρακαλούνται όπως και  καταγράφουν το Τηλέφωνο που τους Κάλεσε  και να επικοινωνούν αμέσως στα Παραπάνω Τηλέφωνα της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών η στο ΙΝΚΑ Ηλείας ..
Προσοχή δεν στέλνουμε χρήματα ως Προκαταβολή !!!!!!!!!!!!!!!
Τηλέφωνο Έκτακτης Ανάγκης Φώτης Αλεξόπουλος 6942915786  

Παρακαλώ λόγο του Κατεπείγοντος προς Δημοσίευση !Ινστιτούτο Καταναλωτών Νομού Ηλείας 
ΙΝΚΑ ΗΛΕΙΑΣ 



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από καταγγελία δανειολήπτριας από τα Κρέστενα, εφιστούμε την προσοχή των πολιτών στα τηλεφωνήματα που τυχόν έχουν δεχτούν, από άτομα που προσδιορίζονται ως «δικηγόροι» και ζητούν χρήματα για να τους ρυθμίσουν τα χρέη τους προς τις τράπεζες. 

Παρακαλούνται οι δανειολήπτες που δέχονται τηλεφωνήματα από άτομα που τους ζητούν χρήματα προκειμένου να ρυθμίσουν τα χρέη τους να επικοινωνούν άμεσα με τα τηλέφωνα του ΙΝΚΑ Ηλείας στην Αθήνα 2103632443 ή με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών στο 2103376700.

Παρακαλούνται όπως και καταγράφουν το Τηλέφωνο που τους Κάλεσε και να επικοινωνούν αμέσως στα Παραπάνω Τηλέφωνα της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών η στο ΙΝΚΑ Ηλείας.
Προσοχή δεν στέλνουμε χρήματα ως Προκαταβολή!


Τηλέφωνο Έκτακτης Ανάγκης: Φώτης Αλεξόπουλος: 6942915786 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου