Διαμαντής Καρασούλας: ΑΝΕΛ: Γιώργος Γαρυφάλλου: «Εμείς δεν συνεργαζόμαστε με το ΣΥΡΙΖΑ ούτε πεθαμένοι»

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΕΛ: Γιώργος Γαρυφάλλου: «Εμείς δεν συνεργαζόμαστε με το ΣΥΡΙΖΑ ούτε πεθαμένοι»


garifalou«Δεν μπορώ να συνυπάρχω με πολιτικούς και κομματικούς αχταρμάδες»… 
Δήλωση με την οποία σχολιάζει πρόσφατη συνέντευξη του Π. Καμμένου για τα θέματα των συμμαχιών, έκανε ο εκπρόσωπος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» στη Σάμο, Γιώργος Γαρυφάλλου.
Αναλυτικά η δήλωση:

«Παρακολούθησα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, τη περασμένη Δευτέρα, την τηλεοπτική συνέντευξη του Προέδρου του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου, στον τηλεοπτικό σταθμό STAR και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
Ο Πρόεδρός μας, παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό, μέρος του Κυβερνητικού Εθνικού Προγράμματος Ανασυγκρότησης & Ανάπτυξης της χώρας και
μεταξύ των σαφέσταστων θέσεων του κινήματος που παρουσίασε, αναφέρθηκε και σε ενδεχόμενες συνεργασίες σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε σε μια άποψη του Εκτελεστικού Γραφείου, όπου σε κοινή συνεδρίαση με την Κοινοβουλευτική ομάδα αποφασίστηκε να σταλεί ένα πολιτικό μήνυμα για κοινή παρουσίαση σε ψηφοδέλτια με στελέχη και δυνάμεις αντιμνημονιακές ακόμη και από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Θέλω από την αρχή να ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ, πως σαν πολίτης έχω και εγώ τις δικές μου…. «κόκκινες γραμμές».
Θέλω να δηλώσω, πως σε καμία περίπτωση, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ενδεχόμενο να συνεργαστώ, με τέτοιες δυνάμεις που θέλουν, ανοιχτά Κέντρα Λαθρομεταναστών, ελεύθερους λαθρομετανάστες, ανεξάρτητο κράτος της Θράκης και συνιστώσες που είναι της άποψης ότι τη λέξη Μακεδονία μπορεί να τη χρησιμοποιεί κανείς όπως θέλει, αλλά και πως «…το Αιγαίο ανήκει μόνο στα ψάρια του».

Οι ακραίες εκείνες δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ της ΔΗΜΑΡ και του ΚΚΕ στη Σάμο, που κάποτε με αποκαλούσαν «φασίστα» στη αντίδρασή μου να μην ξανανοίξει το Κέντρο Λαθρομεταναστών (που είχε κλείσει ο Πάνος Καμμένος) στο νησί, δεν έχουν καμία κοινή πλεύση μαζί μου.
Εξάλλου είναι ΘΕΣΗ ΑΡΧΗΣ να μην «ανακατεύω» τα κομματικά με τα τοπικά θέματα που μας απασχολούν ως κοινωνία και όπως δεν μπορεί να συνυπάρχει Καραμανλής με Βορίδη και Άδωνι (που έτσι κι αλλιώς το κάνει) δεν μπορώ να συνυπάρχω και εγώ με πολιτικούς και κομματικούς αχταρμάδες… Θεωρώ ότι οι ανεξάρτητοι Σαμιώτες πολίτες, μπορούν να φέρουν την πολυπόθητη αλλαγή στον τόπο, αφήνοντας απ’ έξω όλους αυτούς τους κομματικούς μηχανισμούς που μας έφεραν στο χάλι που μας έφεραν».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γαρυφάλλου, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στις κινητοποιήσεις που είχαν γίνει στη Σάμο πριν λίγα χρόνια, με σύνθημα «θέλουμε τουρίστες και όχι μετανάστες», με στιγμές έντασης στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, όπως και σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας το καλοκαίρι που μας πέρασε, με αφορμή την παρουσία του Γ. Παπανδρέου στη Σάμο για διακοπές. 
Η συγκεκριμένη συγκέντρωση δημιούργησε πολιτική αντιπαράθεση στην περιοχή, επειδή η αφίσα που καλούσε σε αυτήν, απεικόνιζε τον πρώην πρωθυπουργό σαν ζόμπι. Πριν την ένταξή του στους ΑΝΕΛ, είχε υπάρξει παραίτηση στελεχών της ΔΗΜΑΡ στην περιοχή, μπροστά στο ενδεχόμενο συνεργασίας μαζί του στις εκλογές του Μαΐου του 2012 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου