Διαμαντής Καρασούλας: Σαμαράς - Αναστασιάδης ετοιμάζουν νέα εθνική προδοσία κατά της Κύπρου! (Βίντεο)

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Σαμαράς - Αναστασιάδης ετοιμάζουν νέα εθνική προδοσία κατά της Κύπρου! (Βίντεο)


Φτύνοντας στους τάφους των Ηρώων της ΕΟΚΑ και της ΕΛΔΥΚ, οι οποίοι αγωνίστηκαν με πάθος και φανατισμό μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός τους, για να βαστήξουν την Κύπρο ελεύθερη κι Ελληνική, οι πολιτικές ηγεσίες Κύπρου και Ελλάδος ετοιμάζονται αφενός δουλοπρεπέστατα και αφετέρου ελαφρά τη καρδία να υπογράψουν την θανατική καταδίκη του Ελληνισμού στη Μεγαλόνησο.

Η απόφαση του Κυπρίου Προέδρου Αναστασιάδη, την οποία συνυπογράφει ανεπιφύλακτα και ενθουσιωδώς ο Α. Σαμαράς, περί δημιουργίας ομοσπονδιακού κρατιδίου δύο συνιστώντων κοινοτήτων, συνιστά ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ η οποία επί της ουσίας θα αποτελέσει τον αργό και βασανιστικό θάνατο της Ελληνικότητας της Μεγαλονήσου. 

Με υπογραφές πολιτικών ανδρείκελων, τα οποία άγονται και φέρονται κατά τις προσταγές του αμερικανοσιωνιστικού παράγοντα, η Κυπριακή Δημοκρατία μετατρέπεται σε «ελληνοκυπριακή κοινότητα», η οποία θα αποτελεί μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα ένα ομοσπονδιακό κράτος.


Την εθνική αυτή μειοδοσία επιβεβαίωσαν σήμερα δημοσίως οι δυο σύγχρονοι Εφιάλτες του Ελληνικού Έθνους, Α. Σαμαράς και Ν. Αναστασιάδης, επιχειρώντας μάλιστα να της προσδώσουν πανηγυρικό χαρακτήρα. «Δίκαιη, βιώσιμη, λειτουργική λύση με μια αδιαίρετη κυριαρχία, μια διεθνή προσωπικότητα, μια ιθαγένεια και εφαρμογή του ευρωπαϊκού κεκτημένου», δήλωσε ο υποτακτικός των διεθνών τοκογλύφων και πρόεδρος της Χούντας του Μνημονίου, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα. Την πραγματικότητα η οποία θέλει ένα ανεξάρτητο κράτος διεθνώς αναγνωρισμένο, να κόβεται στα δύο καθιστώντας τον τούρκο κατακτητή όχι απλώς ισότιμο συνομιλητή, αλλά συνδιαχειριστή των τυχών του Ελληνισμού της νήσου.

Ουσιαστικά, πρόκειται περί νομιμοποίησης του Αττίλα και της τουρκικής κατοχής και ταυτόχρονη επιβράβευση της τουρκικής επιθετικότητας, μιας και η τελευταία πετυχαίνει να συναποφασίζει για το μέλλον ενός ομοσπονδιακού κράτους το οποίο αποτελείται κατά ποσοστό άνω του 80% από Έλληνες! Όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται, οι τούρκοι των κατεχόμενων εισέρχονται πανηγυρικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ θα απολαμβάνουν κατά το ήμισυ τα κέρδη της εκμετάλλευσης του φυσικού αερίου.

Το προσχέδιο του επαίσχυντου και προδοτικού «κοινού ανακοινωθέντος», το οποίο αποδέχτηκαν οι θλιβεροί πολιτικοί νάνοι της ψοφοδεξιάς Σαμαράς και Αναστασιάδης, προβλέπει την «επανένωση της Κύπρου στη βάση διζωνικής-δικοινοτικής ομοσπονδίας και την έγκριση της τελικής λύσης από ελληνοκύπριους και τουρκοκύπριους με δύο ταυτόχρονα χωριστά δημοψηφίσματα.

Το «κοινό ανακοινωθέν» αποτελεί απόφαση των αμερικανών, οι οποίοι επιδιώκουν την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού κατά τρόπο που εξυπηρετεί τα τουρκικά συμφέροντα. Αξίζει επί τούτου να υπενθυμίσουμε όσα ο αείμνηστος Τάσσος Παπαδόπουλος είχε δηλώσει στο διάγγελμά του προς τον Κυπριακό Ελληνισμό, με αφορμή το δημοψήφισμα για το κατάπτυστο σχέδιο Ανάν: «παρέλαβα κράτος διεθνώς αναγνωρισμένο. Δεν θα παραδώσω «κοινότητα» χωρίς δικαίωμα λόγου διεθνώς και σε αναζήτηση κηδεμόνα. Και όλα αυτά έναντι κενών, παραπλανητικών, δήθεν, προσδοκιών. Έναντι της ανεδαφικής ψευδαίσθησης ότι η Τουρκία θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της». 
Απέναντι στην εμβληματική μορφή του Τάσσου Παπαδόπουλου, οι Σαμαράς και Αναστασιάδης φερόμενοι ως μαριονέτες των αμερικανών, ολοκληρώνουν την παράνομη τουρκική εισβολή του 1974.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου