Διαμαντής Καρασούλας: ΑΜΑΛΙΑΔΑ: Κλειστή αγορά το μεσημέρι για συμπαράσταση στους αγρότες!

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΑΜΑΛΙΑΔΑ: Κλειστή αγορά το μεσημέρι για συμπαράσταση στους αγρότες!

Την συμπαράσταση στον αγώνα των αγροτών της Ηλείας εκφράζει η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας και μάλιστα σήμερα καλεί σε κλείσιμο των καταστημάτων από τη 1 το μεσημέρι, ώστε όλοι οι επαγγελματίες να μεταβούν στην διασταύρωση Μαραθιάς και να συμπαρασταθούν στον αγροτικό κόσμο που δέχτηκε χθες το μεσημέρι αστυνομική επίθεση.
Χθες το απόγευμα το Δ.Σ. του συλλόγου συνεδρίασε εκτάκτως, μετά τα θλιβερά επεισόδια και τις συλλήψεις και αποφάσισε την συμμετοχή στην κινητοποίηση, με το συμβολικό κλείσιμο της αγοράς, αλλά και την παρουσία στο «μπλόκο» της Μαραθιάς.

Σε δήλωσή του, μετά τη χθεσινή συνεδρίασή, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας Πέτρος Παπαδάτος επεσήμανε: «Συμπαραστεκόμαστε στα δίκαια αιτήματα των αγροτών, που είναι και αιτήματα του εμπορικού κόσμου, γιατί επιτέλους πρέπει να σταματήσει αυτή η φορολαίλαπα, η οποία ουσιαστικά στηρίζει ένα σάπιο ευρωπαϊκό και τοπικό οικονομικό σύστημα.

Καταδικάζουμε κάθε ενέργεια αστυνομικής βίας σε βάρος των δίκαια διαμαρτυρόμενων κοινωνικών ομάδων. Ο εμπορικός κόσμος δεν αφήσει τους αγρότες μας, μόνους τους και για αυτό αύριο (σ.σ. σήμερα) καλούμε τα καταστήματα της πόλης να κλείσουν στη 1 το μεσημέρι και όλοι μας να μεταβούμε στον κόμβο της Μαραθιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου