Διαμαντής Καρασούλας: Συνάντηση Καρασούλα - Γιοβανόπουλου στη Βουλή για τα αιτήματα των αγροτών της Ηλείας

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση Καρασούλα - Γιοβανόπουλου στη Βουλή για τα αιτήματα των αγροτών της Ηλείας

Με τον Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Βουλευτή Ημαθίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ.Κώστα Γιοβανόπουλο συναντήθηκε σήμερα στη Βουλή ο Επικεφαλής της Νεολαίας των ΑΝΕΛ στην Ηλεία κ.Διαμαντής Καρασούλας προκειμένου να συζητήσουν τα φλέγοντα ζητήματα των αγροτών της Ηλείας. O κ.Καρασούλας παρέδωσε εγγράφως στον κ.Γιοβανόπουλο τα αιτήματα των ηλείων αγροτών ζητώντας από τον Βουλευτή των ΑΝΕΛ να προωθηθούν κοινοβουλευτικά με κάθε διαδικασία.


 Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ.Καρασούλας δήλωσε: «ευχαριστώ θερμά τον Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ.Γιοβανόπουλο που αποδέχτηκε το αίτημά μου να συζητήσουμε για τα ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες του Νομού μας. Έθεσα στον κ.Γιοβανόπουλο κυρίως το ζήτημα της επιστροφής του ΦΠΑ η οποία εκρεμμεί εδώ και μήνες, τις αποζημειώσεις του ΕΛΓΑ αλλά και ζητήματα όπως το τεράστιο κόστος που έχουν πλεόν οι περισσότερες καλλιέργιες λόγω του ακριβού ηλεκτρικού ρεύματος και του πετρελαίου.
Η Κυβέρνηση προσπαθεί με ημίμετρα και κούφιες υποσχέσεις να στείλει τους αγρότες στα σπίτια τους και να υφαρπάξει για άλλη μια φορά την ψήφο τους. Τους λέμε ότι η ανοχή τελείωσε, ο αγώνας επιβίωσης των αγροτών είναι αγώνας όλων των Ελλήνων, είναι η αρχή του τέλους αυτής της βάρβαρης πολιτικής που θέλει να εξαφανίσει τον πρωτογενή τομέα και την εθνική παραγωγή της Χώρας μας».

Τέλος, ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ευχαρίστησε τον κ.Καρασούλα για την συνάτησή τους και υποσχέθηκε να προωθήσει τα αιτήματα των αγροτών στον αρμόδιο Υπουργό δηλώνοντας ότι ο αγώνας των αγροτών της Ηλείας είναι κοινός με τον αγώνα των αγροτών όλης της Χώρας και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι στο πλευρό τους από την πρώτη στιγμή, τόσο στη Βουλή όσο και στο δρόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου