Διαμαντής Καρασούλας: ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ: O Δήμαρχος ότι θυμάται, χαίρεται...

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ: O Δήμαρχος ότι θυμάται, χαίρεται...

Με έκπληξη διαβάσαμε στον ηλεκτρονικό τύπο της περιοχής μας ότι ο Δήμαρχος Πύργου μετά από 8 χρόνια διαχείρισης του Δήμου προεκλογικά θυμήθηκε τον επεναπλημμυρισμό της λίμνης Μουριάς. Μετά από 8 χρόνια και αφού ο επικεφαλής του εθνικοπατριωτικού συνδυασμού
ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ στον Δήμο Πύργου Χάρης Βασ. Μιχαλακόπουλος ανακοίνωσε δημόσια την πρόθεσή μας την επόμενη κιόλας ημέρα από την ανάληψη των καθηκόντων του, τον μερικό επαναπλημμυρισμό τμήματος της περιβόητης λίμνης που θα δώσει μια πρώτη ανάσα στην περιοχή μας.  

Για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο blog μας, καθώς και σε κάποιους άλλους ενημερωτικούς τοπικούς ιστότοπους που φιλοξένησαν το θέμα. Μήπως κύριε Δήμαρχε πρέπει να σας δώσουμε όλο το πρόγραμμά μας να το κάνετε «κτήμα» σας μετά από δύο τετραετίες ολοκληρωτικής αποτυχίας;

Αλλά πρέπει να σας θυμίσουμε ότι τα χρόνια εκείνα κρατούσατε και επιδεικνύατε με υπερηφάνεια στις γκλαμουράτες εκδηλώσεις παρουσίασης της παράταξής σας πολυσέλιδους πολυτελείς τόμους προγραμμάτων (ακριβοπληρωμένους πιθανώς) που φυσικά δεν έγιναν ποτέ πράξη. Τώρα θέλετε όπως και πριν λίγο καιρό για την λύση του προβλήματος των απορριμμάτων, να κάνετε πράξη τις λύσεις που προτείνουμε για κάθε θέμα. Καλό θα ήταν τότε να μας ερωτάτε ευθέως αλλά και να μας ευχαριστείτε γιατί υπάρχουμε και θα υπάρχουμε στα τοπικά δρώμενα.

Οι ψηφοφόροι έχουν νου και λογική να σας βάλουν επιτέλους στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, να το κλείσουν καλά για να μην θυμούνται τίποτα (γιατί όντως δεν θα έχουν) από το πέρασμά σας για δύο τετραετίες στον Δήμο Πύργου.   

ΧΑΡΗΣ ΒΑΣ. ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
( ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΡΓΟΥ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου