Διαμαντής Καρασούλας: Διαμαντής Καρασούλας: "Ανεξάρτητοι ή εξαρτημένοι από την καρέκλα;"

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Διαμαντής Καρασούλας: "Ανεξάρτητοι ή εξαρτημένοι από την καρέκλα;"

Έκπληκτοι οι κάτοικοι του Πύργου παρακολουθούν τις ανακοινώσεις "ανεξάρτητων" συνδυασμών για τον Δήμο, να διαδέχονται η μία την άλλη. Μετά την παταγώδη κατάρρευση του διεφθαρμένου παλαιοκομματικού συστήματος που οδήγησε την Χώρα στην χρεοκοπία, οι Ηλείοι εκπρόσωποί του - απόλυτα υπεύθυνοι για την υποβάθμιση της Ηλείας - ανακάλυψαν ξαφνικά τον Πύργο και θέλουν να "παλέψουν" για το καλό της πόλης! Αστείοι, τραγικοί αλλά κυρίως προκλητικοί.


Απευθύνονται στους πολίτες του Πύργου σαν να μιλάνε σε ιθαγενείς, σε πάσχοντες με αμνησία ή σε μικρά παιδάκια. Επενδύουν στις κομματικές δόξες και τα ρουσφέτια του παρελθόντος. Με βαρύγδουπες και χιλιοακουσμένες πολιτικές ανακοινώσεις προσπαθούν να πείσουν -ποιόν;- ότι δεν ανήκουν πουθενά, ότι είναι ανεξάρτητοι και το μόνο που τους νοιάζει είναι το καλό... του Πύργου! Αντιπολιτεύονται τον ίδιο τους τον εαυτό, την δημοτική αρχή που τέσσερα χρόνια υπηρέτησαν με πάθος και αφοσίωση χωρίς να πουν ούτε ένα "όχι". Θέλουν να λύσουν τα προβλήματα του Πύργου, τα οποία εκείνοι δημιούργησαν. Όμως το βασικό πρόβλημα είναι αυτοί οι ίδιοι.


Το ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Πύργου διαιρείται για να πολλαπλασιαστεί. Αυτοί που μέχρι χθες ήταν αγκαλιά, σήμερα παριστάνουν τους αντιπάλους. Στο τέλος της εκλογικής μάχης θα είναι πάλι αγκαλιά, οι δυνάμεις ή καλύτερα τα συμφέροντά τους θα ενωθούν και τότε ο Πύργος θα έρθει πάλι στα χέρια των ίδιων ανθρώπων. Άλλωστε, πέρα από τις προσωπικές φιλοδοξίες δεν τους χωρίζουν πολλά. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που "έλυναν και έδεναν" όλα τα προηγούμενα χρόνια εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των "συντρόφων" τους. Είναι αυτοί που μας παρουσίαζαν πριν από τρία χρόνια τον Γιωργάκη Παπανδρέου σαν σωτήρα της Ηλείας και των περιέφεραν σαν Μεσσία στον Πύργο και την Ολυμπία. Κανείς τους δεν είναι ανεξάρτητος. Αντιθέτως είναι απόλυτα εξαρτημένοι από το πάθος τους για την οποιαδήποτε εξουσία. Οι απόκριες όμως πέρασαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου