Διαμαντής Καρασούλας: “Εξω οι ξένοι”: Ρατσισμός ή αναγκαιότητα;

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

“Εξω οι ξένοι”: Ρατσισμός ή αναγκαιότητα;


του Διαμαντή Καρασούλα
Το θέμα της λαθρομετανάστευσης ήταν ανέκαθεν στην Ελλάδα ένα θέμα taboo, που κανείς δεν τολμούσε να αγγίξει παρά μόνο με την “ανθρωπιστική” προσέγγιση της Αριστεράς, διαφορετικά θα βαπτιζόταν αυτομάτως “ρατσιστής”, “ακροδεξιός” κ.ο.κ. Τώρα όμως που το ποτήρι ξεχείλισε και το πρόβλημα έφτασε στο μη παρέκει, τα αριστεροκρατούμενα ΜΜΕ και η φοβική Δεξιά άρχισαν να μιλάνε για το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης εισροής λαθρομεταναστών προκειμένου να δείξουν ότι το γνωρίζουν και συμπάσχουν με την κοινωνία.

Είναι πρόβλημα η λαθρομετανάστευση για την Ελλάδα ναι ή όχι; Αναμφισβήτητα είναι. Πέρα από ιδεολογικές αγκυλώσεις, ρατσιστικές ή ψευτοανθρωπιστικές τάσεις ή άλλους δογματισμούς το πρόβλημα είναι υπαρκτό και τεράστιο και οι Έλληνες το βιώνουν καθημερινά. Οι επιπτώσεις της λαθρομετανάστευσης στην Οικονομία, την Υγεία, την Αγορά Εργασίας, την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια της Χώρας είναι τεράστιες και τραγικές.
Οι αριθμοί από μόνοι τους φανερώνουν ξεκάθαρα ότι οι λαθρομετανάστες ευθύνονται σε ένα μεγάλο ποσοστό για την οικονομική χρεοκοπία της Ελλάδας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Μόνο το παρεμπόριο αφαιρεί απ’ το κράτος γύρω στα 5 δισ. ευρώ έσοδα ετησίως ενώ στα 26 εκατ. ευρώ το χρόνο ανέρχονται τα αφορολόγητα εμβάσματα των λαθρομεταναστών.
Την ώρα που οι Έλληνες καλούνται να πληρώσουν 20 ευρώ είσοδο σε κάθε επίσκεψή τους στο Νοσοκομείο, λες και πηγαίνουν σε πολυτελές νυχτερινό club της Γλυφάδας, το Υπουργείο Υγείας δαπανά 7 δισ. ευρώ για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των λαθρομεταναστών που δεν πληρώνουν τίποτα! Αν συνυπολογίσουμε την ζημιά που προκαλούν με την γκετοποίηση και υποβάθμιση ολόκληρων περιοχών στην Αθήνα και όλη την Ελλάδα, στον τουρισμό, τα νόμιμα και παράνομα κοινωνικά επιδόματα και συντάξεις που εισπράττουν κ.τ.λ, το κόστος των λαθρομεταναστών στον κρατικό προϋπολογισμό γίνεται ιλιγγιώδες.
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Είναι ψέμματα ότι πριν έρθουν οι λαθρομετανάστες κοιμόμαστε με ανοιχτά παράθυρα και τώρα κοιμόμαστε με την καραμπίνα στο μαξιλάρι; Σύμφωνα με τις Αρχές ιδίως στις ένοπλες ληστείες, το ποσοστό των αλλοδαπών δραστών ανέρχεται στο 55%. “Κόκκινο” όμως, χτυπάνε και τα ποσοστά σε άλλες κατηγορίες εγκλήματος: Για παράδειγμα οι κλοπές τροχοφόρων αυξήθηκαν κατά 16,88%, οι απάτες κατά 23,75%, οι εκβιάσεις κατά 22,87%, τα παραχαραγμένα νομίσματα κατά 40,71% και το λαθρεμπόριο κατά… 118,67%! Θα μπορούσα να αναφερθώ στην αύξηση της πορνείας, της εμπορίας ναρκωτικών κ.ο.κ. Να σημειώσω δε ότι στον τομέα της παράνομης μετανάστευσης καθημερινά απασχολούνται περίπου δεκαπέντε χιλιάδες 15.000 αστυνομικοί, δηλαδή το ένα τρίτο (1/3) περίπου του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας ενώ το 50% των φυλακισμένων είναι λαθρομετανάστες!
Τα παραπάνω στοιχεία είναι επίσημα και αδιαμφισβήτητα και καθημερινά μεταβάλλονται προς το χειρότερο. Οι λαθρομετανάστες αποτελούν για την Ελλάδα ένα δυσβάστακτο βάρος που ειδικά σε αυτή την φάση η Χώρα δεν μπορεί να το σηκώσει. Και πέρα από το οικονομικό κόστος και την εγκληματικότητα υπάρχει και η εθνική διάσταση του ζητήματος. Σε είκοσι χρόνια οι αλλοδαποί στην Ελλάδα θα ανέρχονται σε 6 με 7 εκατομμύρια. Αν προστεθούν οι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης, σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας και την υψηλή τους γεννητικότητα, θα έχουν ισοσκελίσει, αν δεν ξεπεράσουν, τα 9 εκ. του υπογεννητικού και γηράσκοντος ελληνικού πληθυσμού. Τότε θα έχει ολοκληρωθεί η υλοποίηση του περίφημου “δόγματος Οζάλ” σύμφωνα με το οποίο ο τέως πρωθυπουργός της Τουρκίας πιστεύε ότι “δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα για να την κατακτήσουμε. Αρκεί να στείλουμε από εκεί μερικά εκατομμύρια δικούς μας”.
Είναι προφανές ότι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Αριστερά όχι μόνο δεν ενοχλούνται από την παρουσία των λαθρομεταναστών αλλά αντιθέτως εξυπηρετούνται αφού είναι οι αυριανοί ψηφοφόροι τους. Οι Έλληνες πρέπει να αφυπνιστούν και να διεκδικήσουν με κάθε τρόπο την άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών, την επιβολή ποσόστωσης και την αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων πριν γίνουμε μουσουλμανική χώρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου