Διαμαντής Καρασούλας: Διαμαντής Καρασούλας: «Στον Πύργο δεν αξίζει αυτή η κατάντια»

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Διαμαντής Καρασούλας: «Στον Πύργο δεν αξίζει αυτή η κατάντια»

Πριν από λίγες ημέρες αναφέρθηκα στο τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πύργος από τους αθίγγανους οι οποίοι δρουν παραβατικά και ανεξέλεκτα μέσα στην Πόλη χωρίς κανείς αρμόδιος να συγκινείται. Μια εβδομάδα μετά, τα γεγονότα ήρθαν να με επιβεβαιώσουν με τον χειρότερο τρόπο. Η κεντρική πλατεία της πρωτευούσας του Νομού μετατράπηκε σε "άγρια δύση" από δύο αδέρφια Ρομά με τον έναν να μαχαιρώνει θανάσιμα τον άλλο κάτω από το λόφο του Επαρχείου. 

Ασφαλώς ο θάνατος ενός ανθρώπου είναι τραγικό γεγονός. Όμως αυτή την κατάσταση δεν μπορεί να την αντέξει ο Πύργος. Το ποτήρι ξεχείλισε. Οι πολίτες του Πύργου ζουν τρομοκρατημένοι. Φοβούνται να κυκλοφορήσουν. Δεν τους φθάνει η οικονομική κρίση που έχει γονατίσει τα καταστήματα της πόλης όπως και κάθε πολίτη, έχουν χάσει και την ψυχική τους ηρεμία και το αίσθημα ασφάλειας μέσα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Οι σπείρες διαρρηκτών οργιάζουν καθημερινά. Τα κρούσματα κλοπών και διαρήξεων πολλαπλασιάζονται και οι αρμόδιοι αδιαφορούν για την κατάσταση στην οποία έχουν οδηγήσει την Πόλη αλλά και τα χωριά του ευρύτερου Δήμο που αντιμέτωπίζουν ακριβώς τα ίδια προβλήματα.

Όχι κύριοι. Στον Πύργο δεν αξίζει αυτή η κατάντια. Η κατάντια αυτή αντιπροσωπεύει εσάς, τα διεφθαρμένα κόμματα τα οποία στηρίζατε μέχρι χθες και τώρα παριστάνετε τους ανεξάρτητους. Είστε απόλυτα υπεύθυνοι για τα χάλια της πόλης και την απώλεια της ασφάλειας των κατοίκων της. Χαϊδεύετε τους παράνομους και τους νταβατζήδες γιατί τα "ψηφαλάκια" τους είναι πολλά. Η οργή των πολιτών του Πύργου όμως είναι περισσότερη και η ώρα να πληρώσετε για τα εγκλήματά σας έφτασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου