Διαμαντής Καρασούλας: Αγγελία-σοκ: Άνεργος από τον Πύργο Ηλείας πουλάει το νεφρό του για να ζήσει την κόρη του

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Αγγελία-σοκ: Άνεργος από τον Πύργο Ηλείας πουλάει το νεφρό του για να ζήσει την κόρη του

Αγγελία-σοκ: Άνεργος από τον Πύργο Ηλείας πουλάει το νεφρό του για να ζήσει την 8χρονη κόρη τουΣυγκλονίζει η μικρή αγγελία που έστειλε στην εφημερίδα «Πρωινή» ένας 49χρονος πατέρας από τον Πύργο Ηλείας, εβρισκόμενος σε πλήρη απόγνωση.
«Πουλάω το νεφρό μου. Δυστυχώς πήρα αυτή την απόφαση επειδή είμαι άνεργος και άστεγος. Δεν με ενδιαφέρει αν ζήσω ή αν πεθάνω. Το μόνο που θέλω, είναι να αφήσω κάτι στην 8χρονη κόρη μου…». Αυτά γράφει η αγγελία εν έτει 2013 που προκαλεί θλίψη και σοκ.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει το ilialive.gr, από τη μια στιγμή στην άλλη, ο Σπύρος, βρέθηκε χωρίς δουλειά και σπίτι και με τα χρέη στο δημόσιο και τις τράπεζες να τον κυνηγούν.
Μάλιστα, τους τελευταίους τέσσερις μήνες έχει ως μοναδικό του καταφύγιο, το αυτοκίνητο του. Το οικονομικό και κοινωνικό όμως αδιέξοδο που βιώνει εδώ και λίγους μήνες, ήταν αυτό που τον λύγισε και τον οδήγησε στην πιο δύσκολη απόφαση της ζωής του. Να σκεφτεί να πουλήσει το νεφρό του, ένα ζωτικό του όργανο για να μπορέσει να αφήσει στην 8χρονη κορούλα του, ένα ικανοποιητικό ποσό για το μέλλον της.
Ενώ σκέφτηκε και την αυτοκτονία… «Ο μόνος λόγος που δεν… «φούνταρα» ήταν το παιδί. Που να το αφήσω… Μόνο για αυτό ζω και αν γίνει το … θαύμα και τα καταφέρω, θα προσπαθήσω να το πάρω μαζί μου, ώστε να το απομακρύνω από το ακατάλληλο περιβάλλον που σήμερα ζει», δηλώνει ο πατέρας της 8χρονης.


1 σχόλιο:


  1. Θέλετε να αγοράσετε ένα νεφρό ή θέλετε να πουλήσετε το δικό σας
    νεφρό? Ψάχνετε για μια ευκαιρία να πουλήσετε το νεφρό σας για χρήματα λόγω οικονομικής υποβάθμισης και δεν ξέρετε τι να κάνετε
    κάντε, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και θα σας προσφέρουμε καλή
    ποσό χρημάτων $ 500.000 δολάρια για το νεφρό σας. Το όνομά μου είναι Doctor MACPHERSON είμαι Νεφρολόγος στο CLINIC MACPHERSON. Η κλινική μας ειδικεύεται στην χειρουργική των νεφρών και ασχολούμαστε επίσης
    την αγορά και τη μεταμόσχευση νεφρών με ζωντανό
    αντίστοιχο δότη. Βρισκόμαστε στην Ινδία, την Τουρκία, τις ΗΠΑ, τη Μαλαισία, την Ινδία Αν σας ενδιαφέρει να πουλήσετε ή να αγοράσετε τα νεφρά μην παρακαλώ
    διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο +33751283487 και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
    Email: doctormacphersonclinic@gmail.com

    Τις καλύτερες ευχές
    DR MACPHERSON.

    ΑπάντησηΔιαγραφή