Διαμαντής Καρασούλας: Δάσκαλε, καλό Ταξίδι...

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Δάσκαλε, καλό Ταξίδι...

mosxonas

Το 2013 φεύγοντας πήρε μαζί του έναν ακόμα αγαπημένο φίλο... Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 62 ετών ο Ηρακλής Μοσχονάς, αφήνοντας όλους μας πιο φτωχούς και πιο μόνους...

Ο Ηρακλής γεννήθηκε στα Λεχαινά και ήταν κάτοχος δυο Πανεπιστημιακών τίτλων (Μαθηματικός και Οικονομολόγος).. ήταν καθηγητής και διευθυντής στο Τεχνικό Λύκειο Λεχαινών το οποίο επί των ημερών του γνώρισε μεγάλη άνθηση.
 
Ήταν σχολικός σύμβουλος και συγγραφέας πολλών εκπαιδευτικών βιβλίων. Επί πολλά χρόνια διετέλεσε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής των Γενικών εξετάσεων και ήταν ο εισηγητής των θεμάτων στα Οικονομικά μαθήματα των Πανελλήνιων, ενώ παράλληλα πρόσφερε τις υπηρεσίες του σε συλλόγους της πόλης του. Επί σειρά ετών ήταν μέλος του Δ.Σ της Α.Ε.Λεχαινών και πολλών άλλων Σωματείων στα οποία άφησε το στίγμα του και δούλεψε ανιδιοτελώς.
 
Πορευτηκε μέχρι το τέλος της ζωής του με γνώμονα το συμφέρον του τόπου του και όχι το δικό του..Εμείς που τον γνωρίσαμε αλλά κυρίως η οικογένειά του και τα παιδιά του θα αισθάνονται υπερήφανοι γι αυτόν. Καλό ταξίδι φίλε Ηρακλή - Καλό ταξίδι ΔΑΣΚΑΛΕ... Θα είσαι πάντα στο μυαλό μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου