Διαμαντής Καρασούλας: Τον καπιταλισμό πολλοί εμίσησαν, τα κέρδη του κανείς!

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Τον καπιταλισμό πολλοί εμίσησαν, τα κέρδη του κανείς!


Επενδύσεις-μαμούθ Σταθάκη-Τσακαλώτου σε ξένα funds!

Εκτός από τον Τσουκαλά που πήρε εφάπαξ 1.000.000 ευρώ(!) και τις αστρονομικές καταθέσεις του Λαφαζάνη σε τράπεζες της Ελβετίας, άλλοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Σταθάκης και ο Τσακαλώτος επενδύουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στα ξένα funds της διεθνούς τοκογλυφίας όπως η JP MORGAN και η BLACK ROCK, αυτοί δηλαδή που επέβαλλαν στην Ελλάδα το Μνημόνιο!

Καθίστε εσείς μετά και δείτε τους στον Αυτιά και τον Παπαδάκη να σκίζονται για τον φτωχό και τον άνεργο Έλληνα, να μας κάνουν μαθήματα για τον κακό Καπιταλισμό και να αφορίζουν το κακό Μνημόνιο. Η Αριστερά είναι μια απάτη. Ελπίζω να το αντιληθούν οι Έλληνες πριν να είναι αργά...
Άριστοι γνώστες των οικονομικών, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιώργος Σταθάκης επενδύουν σε μεγάλα διεθνή funds. Οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαθέτουν μεγάλο χαρτοφυλάκιο, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του "πόθεν έσχες" που δόθηκαν στη δημοσιότητα.
O σκιώδης υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει επενδύσει ποσό που αγγίζει τα 500.000 ευρώ σε funds όπως η JP MORGAN, ή η BLACK ROCK, ενώ ο Γιώργος Σταθάκης επένδυσε στα αμοιβαία κεφάλαια της JP MORGAN, της BLACK ROCK και άλλων συναφών εταιριών συνολικό ποσό 426.000 ευρώ. Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει χρήστης του twitter: "Τον καπιταλισμό πολλοί εμίσησαν, τα κέρδη του κανείς"
Ένας άλλος σημειώνει: "Δυνατοί αριστεροί οι Τσακαλώτος, Σταθάκης, Τσουκαλάς. Τρώνε το σύστημα εκ των έσω"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου