Διαμαντής Καρασούλας: Καλό ταξίδι Γιώτα....

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Καλό ταξίδι Γιώτα....



Πολλές φορές, η μοίρα, δεν είναι πάντα καλή, παίζει άσχημα παιχνίδια και πληγώνει τους ανθρώπους. Έτσι και για την 24χρονη Παναγιώτα Τσαγρή, που η μοίρα της φέρθηκε με τον χειρότερο τρόπο και χθες το απόγευμα, έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στην παλιά εθνική οδό Λεχαινών – Μοσχονερίου.


Η 24χρονη κοπέλα, ήταν απόφοιτος του Σ.Υ.Δ. και υπηρετούσε τα τελευταία δύο χρόνια στην 117 Πτέρυγα Μάχης Ανδραβίδας στο οικονομικό τμήμα. Χθες το απόγευμα, βρέθηκε στην παλιά εθνική οδό λίγο μετά τα φανάρια της διασταύρωσης των Λεχαινών έχοντας κατεύθυνση προς Μοσχονέρι. Εκεί, έμελε να ήταν η τελευταία ανάσα της, αφού το μηχανάκι που οδηγούσε για άγνωστη αιτία εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε φορτηγό αυτοκίνητο που κινείτο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και είχε κατεύθυνση προς Λεχαινά.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν η Τροχαία Αμαλιάδας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την άτυχη κοπέλα στο πιο κοντινό Κέντρο Υγείας, ωστόσο η Παναγιώτα, είχε «φύγει», βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς, γνωστούς και φίλους που δεν μπορούσαν να πιστέψουν το τραγικό συμβάν. Η σύγκρουση ήταν μοιραία για την άτυχη κοπέλα η οποία τραυματίστηκε θανάσιμα, αφήνοντας την τελευταία της πνοή κατά τη μεταφορά της στο Κ.Υ. Γαστούνης.


Μια αθώα ψυχή

Η 24χρονη Παναγιώτα Τσαγρή, όπως αναφέρουν άνθρωποι που τη γνώριζαν, ήταν ένα κορίτσι που ζούσε με πάθος την κάθε της στιγμή. Είχε πάντα το χαμόγελο στα χείλη και ήταν ευγενική με όλους. Στη δουλειά της ήταν πάντα σοβαρή και συνεσταλμένη. Μια κοπέλα, 24 ετών, που είχε ανοίξει τα φτερά της και έκανε το όνειρό της πραγματικότητα. Από το 2008 που μπήκε στη Σχολή, άνοιξαν οι πόρτες που τόσο περίμενε. Έτσι και το 2010, μπήκε στην 117 Π.Μ. Ανδραβίδας, όπου υπηρετούσε μέχρι σήμερα. Η είδηση του θανάτου της γέμισε θλίψη και συγκίνηση όλους τους συναδέλφους της που τη γνώριζαν.

Τραγική ειρωνεία

Το σκληρό χτύπημα της μοίρας για την οικογένεια της άτυχης κοπέλας ήταν διπλό, αφού στις 28 Φεβρουαρίου, ο πατέρας της, σύμφωνα με πληροφορίες, έχασε τη μάχη με το θάνατο, χτυπημένος στα 50 του μόλις χρόνια από την επάρατη νόσο. Σαράντα μόλις μέρες μετά η άτυχη Παναγιώτα, έχασε κι εκείνη τη ζωή της, βυθίζοντας την οικογένεια της στη θλίψη, με τη μητέρα και τα τέσσερα αδέλφια της να μην μπορούν να αντέξουν το διπλό χτύπημα που τους επεφύλαξε η μοίρα.

ΠΗΓΗ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου