Διαμαντής Καρασούλας: Μήνυμα Διαμαντή Καρασούλα για την Νέα Χρονιά

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Μήνυμα Διαμαντή Καρασούλα για την Νέα Χρονιά


Αγαπητοί συνέλληνες και συνελληνίδες, 

Η Αλλαγή του 'Ετους όπως και κάθε άλλης χρονικής περιόδου, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να φέρει αυτόματα και μαγικά την τύχη και την ευτυχία στη ζωή μας. Ο μόνος τρόπος για να είναι τυχερή η νέα Χρονιά είναι να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας. Αυτός είναι πάντοτε ο μονόδρομος της τύχης και της επιτυχίας και αυτή είναι η ευχή μου για τη Νέα Χρονιά.



Η αλλαγή του έτους μπορεί να είναι θετική για τον καθένα μας αλλά και την Πατρίδα μόνο όταν εκληφθεί από όλους ως ευκαιρία αλλαγής νοοτροπίας, στόχων και πρωτεραιοτήτων. Τότε ναι, η Νέα Χρονιά θα είναι σίγουρα καλύτερη από την προυγούμενη. Δεν υπάρχουν "τυχερές" και "άτυχες" χρονιές αλλά μόνο γενναίοι και δειλοί άνθρωποι. 

Το 2014 ως συνέχεια μιας πολύ δύσκολης περιόδου, θα είναι σίγουρα κρίσημη Χρονιά για την Ελλάδα άρα και για τους 'Ελληνες. Οι κακοί χειρισμοί της πολιτικής Ηγεσίας της Χώρας οδήγησαν την Πατρίδα μας στην υποδούλωση των "δάνειων δυνάμεων" και τον διεθνή διασυρμό. Σήμερα, οι εξίσου κακές πολιτικές της συγκεκριμένης Ηγεσίας οδηγούν την κοινωνία στην απόγνωση και τη χρεοκοπία. Είναι ιστορικό μας χρέος σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι και να πάρουμε τις τύχες τις δικές μας και της Πατρίδας στα χέρια μας. 

Να κάνουμε πράξη ΕΜΕΙΣ όσα αδυνατεί να αντιληφθεί και να πράξει η ανεμική και υποταγμένη αυτή Κυβέρνηση. Το χρωστάμε στην Ιστορία μας, στην Πατρίδα μας και τα Παιδιά μας. 
Εύχομαι ολόψυχα ο Νέος Χρόνος να είναι φορέας Υγείας, Δύναμης, Ελπίδας, Δημιουργικότητας και Εθνικής Ανάτασης.
Καλή Χρονιά!



Ειλικρινά Υμέτερος 
Διαμαντής Γ. Καρασούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου