Διαμαντής Καρασούλας: Ο Βύρων Πολύδωρας προχωρά τώρα στην ίδρυση αντιμνημονιακού κόμματος!

Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013

Ο Βύρων Πολύδωρας προχωρά τώρα στην ίδρυση αντιμνημονιακού κόμματος!


Ο διαγραμμένος Βύρων Πολύδωρας εμφανίζεται έτοιμος για την ίδρυση νέου κόμματος και βολισκοπεί αντιδράσεις και διάθεση για συμμαχίες στον αντιμνημονικό χώρο.

«Η καινούρια άσκηση που προσπαθώ να επιλύσω είναι πώς να ικανοποιήσω τις προσδοκίες που επενδύονται πάνω μου. Θα μπορέσω ή μήπως είναι βαρύ το φορτίο», δηλώνει ο πρώην υπουργός σε συνέντευξή του στην Real News.

Θέτοντας μάλιστα την «ταυτότητα» του πιθανού νέου κόμματος, ο πρώην υπουργός τονίζει πως στέκεται στο «μέγεθος», την «ποσότητα» και «ποιότητα», λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Εγώ δεν πρόκειται να ανοίξω μία παράγκα σαν αυτές που υπάρχουν».

Ερωτηθείς για το ποιο πιστεύει πως είναι το πλεονέκτημά του, ο κ. Πολύδωρας απαντά: «Ξαναφέρνω πολιτική. Δεν έβρισα κανέναν, μίλησα πολιτικά. Τι κάνουν; Διορίζονται για να είναι εισπράκτορες για την τρόικα της Ευρώπης; Είναι λάθος πολιτική». Ο ίδιος δεν περιορίζεται να καλύψει μόνο το χώρο της λαϊκής Δεξιάς, που αιμορραγεί προς τη Χρυσή Αυγή. «Πατριωτικές δυνάμεις υπάρχουν παντού», λέει με νόημα, ενώ διατηρεί καλές σχέσεις και με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, με τον Χρήστο Ζώη, που ηγείται της Νέας Μέρας αλλά παραδοσιακά και με τον Κώστα Καραμανλή.

Για το Μέγαρο Μαξίμου, στάζει χολή, γράφει η εφημερίδα. «Από τον Φλέβάρη του 2010 χτύπαγα καμπανάκι», τονίζει και επικαλείται μια σειρά από βιβλία που εξέδωσε τα τελευταία τρία χρόνια. «Τους ζήτησα να αλλάξουν γραμμή προς την τρόικα. Όχι δειλάκια. Τους έλεγα βάλτε μυαλό. Δεν με άκουγαν γιατί τα ήξεραν όλα... Εχω παράπονο. Ουδείς ποτέ μου ζήτησε για οτιδήποτε τη γνώμη μου την περίοδο της κρίσης. Τη διατύπωνα, όμως δεν έδιναν προσοχή».

Τέλος ο κ. Πολύδωρας διαμηνύει πως δεν προτίθεται να είναι υποψήφιος σε κάποιο ευρωψηφοδέλτιο στις επερχόμενες Ευρωεκλογές του Μαΐου.

Ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου