Διαμαντής Καρασούλας: Προσφορά τροφίμων και ρούχων από την Νεολαία των ΑΝΕΛ στο "Χαμόγελο του παιδιού"

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Προσφορά τροφίμων και ρούχων από την Νεολαία των ΑΝΕΛ στο "Χαμόγελο του παιδιού"

Προσφορά τροφίμων και ρούχων  στο "Χαμόγελο του παιδιού"
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ηλείας για συλλογή τροφίμων και ρούχων για τα παιδιά. Η ανταπόκρισή των συμπατριωτών μας στο κάλεσμα αγάπης της Νεολαίας των ΑΝΕΛ ήταν συγκινητική. Έτσι, το πρωί της Κυριακής, μέλη της Νεολαίας των ΑΝΕΛ με επικεφαλής τον κ.Διαμαντή Καρασούλα, Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Νεολαίας των ΑΝΕΛ, παρέδωσαν τις προσφορές των πολιτών σε οικογένειες της Ηλείας που το έχουν ανάγκη ενώ στην συνέχεια επισκέφτηκαν το σπίτι του "Χαμόγελου του παιδιού" στην Κυλλήνη.

Εκεί, το κλιμάκιο της Νεολαίας των ΑΝΕΛ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον χώρο που φιλοξενεί συνεχώς γύρω στα 25 παιδιά κάτω από την αγάπη και την φρονίδα των συνετελεστών αυτού του τεράστιου φιλανθρωπικού έργου και να ενημερωθεί για τις δυνατότητες αλλά και τις ελλείψεις που υπάρχουν ενώ στη συνέχεια παρέδωσαν στο σπίτι του "Χαμόγελου" ρούχα και τρόφιμα για τα παιδιά.

Μετά την παράδοση των προσφορών στο "Χαμόγελο" ο Διαμαντής Καρασούλας δήλωσε: «Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να δίνονται από την πολιτεία εκατομμύρια ευρώ σε ανύπαρκτες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και απίθανους συλλόγους, και την ίδια ώρα, φιλανθρωπικές προσπάθειες σαν το "Χαμόγελο του παιδιού" με τεράστια κοινωνική προσφορά και παροχή εκατοντάδων θέσεων εργασίας να αντιμετωπίζουν την πλήρη αδιαφορία του κράτους. 
Καλούμε την Πολιτεία να δει σοβαρά το έργο που επιτελείται από το "Χαμόγελου του παιδιού" και να ενισχύσει την προσπάθειά του. Ευχαριστούμε τους συντελεστές αυτής της ιερής προσπάθειας και του αξιέπαινου αυτού έργου για την φιλοξενεία τους όπως και όλους εκείνους τους φίλους και τις φίλες για τις προσφορές τους στη Νεολαία των ΑΝΕΛ για το σκοπό αυτό. 
Καλά Χριστούγεννα και καλή δύναμη στο έργο του "Χαμόγελου"».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου