Διαμαντής Καρασούλας: Η Νεολαία ΑΝΕΛ Ηλείας συλλέγει τρόφιμα και ρούχα για τα παιδιά

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Η Νεολαία ΑΝΕΛ Ηλείας συλλέγει τρόφιμα και ρούχα για τα παιδιά

Με αφορμή την 11η Δεκεμβρίου, παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, η Νεολαία Ηλείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανακοίνωσε σήμερα την δράση της για συλλογή τροφίμων, ρούχων και κάθε βοήθειας για τα παιδιά του Νομού μας τα οποία έχουν ανάγκη από την έμπρακτη στήριξη όλων μας. 


Ανακοινώνοντας την νέα δράση της Νεολαίας των ΑΝΕΛ, ο Επικεφαλής της Νεολαίας στην Ηλεία Διαμαντής Καρασούλας, τόνισε τα εξής: «Η πολιτική της λιτότητας όπως την αποκαλούν κομψά οι κυβερνώντες, δηλαδή η πολιτική της εξαθλίωσης και της φτωχοποίησης του λαού μας έχει χτυπήσει -λιγότερο ή περισσότερο- όλα τα ελληνικά νοικοκυριά, ειδικά σε περιοχές με μεγάλη ανεργία όπως η δική μας.

Πρώτο θύμα αυτής της εξαθλίωσης είναι πάντα τα παιδιά, τα οποία δεν μπορούν να αντέξουν την στέρηση και την πείνα όπως οι μεγάλοι. Αυτά πρέπει να είναι και η πρώτη έννοια μας, το πρώτο μέλημά μας. Η παγκόσμια ημέρα του παιδιού αποτελεί μια αφορμή για να στρέψουμε το βλέμμα μας σε αυτά τα παιδιά, που δεν ζουν σε κάποια χώρα του τρίτου κόσμου αλλά δίπλα μας, στην πόλη και το χωριό μας και που υποφέρουν μέσα στην γενικότερη κοινωνική δυστυχία που έχουν επιβάλει οι ανάλγητοι τοκογλύφοι δανειστές μας.

Η Νεολαία των ΑΝΕΛ, δείχνοντας καθημερινά το έμπρακτο ενδιαφέρον της στις ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας και κυριώς προς τα παιδιά, ανακοινώνουμε σήμερα την πρωτοβουλία μας για συλλογή τροφίμων, ρούχων και κάθε άλλης προσφερόμενης βοήθειας για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη, ειδικά αυτές τις άγιες ημέρες. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να ενισχύσουν αυτή την προσπάθειά μας, δίνοντας τις προσφορές τους στα Γραφεία μας, Μιαούλη 3 στον Πύργο αλλά και στα τηλέφωνα 2621037212 και 6970886020. Η συμβολή όλων μας είναι πολύτιμη
».
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου