Διαμαντής Καρασούλας: ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ: «Γιατί ο Τύπος σιωπά;»

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ: «Γιατί ο Τύπος σιωπά;»


Επίθεση προς τον τύπο εξαπέλυσε με ανακοίνωσή της η Αναγένεσις στον Δήμο Πύργου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τις τελευταίες μέρες πολλοί αιρετοί περνούν την πόρτα της Εισαγγελίας Ηλείας χωρίς να γίνονται γνωστοί οι λόγοι των προσαγωγών. Και ομιλούμε για «τρανταχτά» ονόματα της δημόσιας ζωής του τόπου μας που έχουν κατά το παρελθόν αλλά και στο παρόν υπηρετήσει τα τοπικά μας θέματα από υψηλές «καρέκλες».


 Ερωτούμε σ' αυτό το σημείο τον τύπο της περιοχής μας, μήπως θα έπρεπε να μάθουν και οι δημότες που σε λίγο καιρό θα κληθούν να αποφασίσουν για το μέλλον τους ποίοι είναι, και ποίοι οι λόγοι αυτών των προσαγωγών;

 Γιατί αν κάποιος κοινός «θνητός» δια ασήμαντον αφορμή περνούσε την πόρτα της Δικαιοσύνης θα γίνονταν βορά της αχόρταγης κοινής γνώμης χωρίς ποτέ να μάθουμε τελικά αν δικαιώθηκε. Η δημοσιογραφία είναι καταγραφή όλων των γεγονότων και όχι επιλεκτική και προστατευτική εκεί που το «σύστημα» ενοχλείται.

Βαρεθήκαμε να περιμένουμε, βαρεθήκαμε να πλάθουμε σενάρια επιστημονικής φαντασίας και αυτομάτως να γινόμαστε γραφικοί. Οι δημότες έχουν και νου και εμπειρία πια να σας βάλουν όλους στο χρονοντούλαπο των πιο κακών τους ονείρων και να το ασφαλίσουν καλά. Τα «κορόιδα» ξύπνησαν περνούν απέναντί και στις 19 Μαΐου θα σας δώσουν στην κάλπη την απάντηση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου