Διαμαντής Καρασούλας: Αναγένεσις στο Δήμο Πύργου: Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Αναγένεσις στο Δήμο Πύργου: Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα

Όμορφες στιγμές ζούμε τις τελευταίες μέρες παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα στις παρατάξεις γνωστών αγνώστων και προ παντός ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ υποψηφίων Δημάρχων. Κομματικές στρατιές ρίχνουν γέφυρες φιλίας και επικοινωνίας εις το όνομα της σωτηρίας του τόπου, εις το όνομα της επιβεβλημένης ανάγκης συνεργασίας για την ανάπτυξη που όπως λένε είναι προ των πυλών του Δήμου μας. 


Γνωστοί και μη εξαιρετέοι δεξιούλιδες πέρασαν ή είναι έτοιμοι να περάσουν σήμερα-αύριο τις πόρτες πρώην «σπονδυλωτών» ΠΑΣΟΚΩΝ εχθρών τους, ξεχνώντας τις ύβρεις και την λάσπη που έχουν δεχθεί κατά το παρελθόν από τους επικεφαλής πρώην πρασινοφρουρών. Μα τι λέμε τώρα και τι θυμόμαστε, τώρα είναι η ΜΕΓΑΛΗ ώρα που όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις πρέπει να ενωθούν βάζοντας κατά μέρος τις παλαιές κόντρες και ύβρεις, για το καλό ΜΑΣ, διότι κινδυνεύει η «καρέκλα της δημοκρατίας», κινδυνεύουν οι πολίτες που για αυτούς κάνουν μεγάλες θυσίες. Μετά αν χρειαστεί θα ξανά γυρίζουν στα «κομματικά χαρακώματα» και θα ξανά θυμηθούν τις παλιές καλές εποχές. 

Κύριοι (λέμε τώρα), οι δημότες σας «πήραν» χαμπάρι και δεν θα σας συγχωρέσουν για μια ακόμα φορά, στις 18 Μαΐου θα κόψουν τα κεφάλια της ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΥΔΡΑΣ που τόσα χρόνια ρουφούσε το αίμα τους. Θα πάρουν την «τύχη» της ζωής τους στα χέρια τους διότι κατάλαβαν ότι αν δεν παλέψουν μόνοι τους συμμετέχοντας στις αποφάσεις, ΣΩΤΗΡΙΑ δεν έρχεται. 

                                       «ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου