Διαμαντής Καρασούλας: Άδωνις Γεωργιάδης: Ερμαφρόδιτη η συμμαχία ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Άδωνις Γεωργιάδης: Ερμαφρόδιτη η συμμαχία ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ


Για το ενδεχόμενο συνεργασίας μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μίλησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υποστηρίζει πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποδώσει λόγω των μεγάλων ιδεολογικών διαφορών που έχουν τα δύο κόμματα.

Ο υπουργός Υγείας, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Νότη Μαριά, ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα στον ΣΥΡΙΖΑ για συγκρότηση «αντιμνημονιακού μετώπου» στις αυτοδιοικητικές εκλογές με κοινά ψηφοδέλτια, δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ: «Ετοιμάζεται να δημιουργηθεί μια ερμαφρόδιτη πολιτική συμμαχία Ανεξάρτητων Ελλήνων και ΣΥΡΙΖΑ».


Στη συνέχεια, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι τα δύο κόμματα «έχουν πολύ μεγάλες διαφορές, δεν συμφωνούν απολύτως σε τίποτα, ούτε καν στην αντιμνημονιακή επιχειρηματολογία», ενώ στη συνέχεια συνέκρινε και τους αρχηγούς του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ λέγοντας πως «ο κ. Τσίπρας είναι πολύ πιο μετριοπαθής, τουλάχιστον στη ρητορική», ενώ για τον Πάνο Καμμένο δήλωσε πως στο παρελθόν ψηφιζόταν από την ΝΔ γιατί «θεωρείτο σκληρός δεξιός».

«Η διαδρομή του έχει τόσο μεγάλη απόσταση από τον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε αν πότε διοικούσαν τη χώρα, ή έστω έναν δήμο, θα βλέπατε το απόλυτο χάος μέσα σε διάστημα 15 ημερών» σχολίασε ο υπουργός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου