Διαμαντής Καρασούλας: Μεγάλη συγκέντρωση Νίκου Νικολόπουλου - «Δεν τους φοβόμαστε. Σύντομα θα τους πάμε φυλακή»! (φωτό, βίντεο)

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

Μεγάλη συγκέντρωση Νίκου Νικολόπουλου - «Δεν τους φοβόμαστε. Σύντομα θα τους πάμε φυλακή»! (φωτό, βίντεο)


Μεγάλη συγκέντρωση Νίκου Νικολόπουλου - «Δεν τους φοβόμαστε. Σύντομα θα τους πάμε φυλακή»! (φωτό, βίντεο)"Φέρτε πίσω τα κλεμμένα", ήταν το σύνθημα που κυριάρχησε στην αποψινή εκδήλωση παρουσίασης της υποψηφιότητας του γενικού γραμματέα του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας και ανεξάρτητου βουλευτή Αχαϊας Νίκου Νικολόπουλου για την περιφέρεια Αττικής, η οποία πραγματοποιήθηκε στην πλατεία, έξω από το Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων, στην οδό Ακαδημίας.

2014-01-27 19.10.11Όπως είναι γνωστό, η επίσημη εκδήλωση είχε προγραμματιστεί σε αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, όμως ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης την απαγόρευσε με το αστείο πρόσχημα ότι πρόκειται για "πολιτική εκδήλωση". Ο Νίκος Νικολόπουλος απάντησε, ήδη, με την αποστολή εξωδίκου προς τον δήμαρχο της πόλης, ενώ κι ο κ. Καμίνης έχει δηλώσει πως προτίθεται να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο. "Ο κ. Καμίνης μας απειλεί με εξώδικο για να μας πάει φυλακή. Είμαστε εδώ κ. Καμίνη", υπογράμμισε ο ανεξάρτητος Βουλευτής Αχαϊας, δεχόμενος τα χειροκροτήματα μεγάλου πλήθους πολιτών, οι οποίοι -παρά το τσουχτερό κρύο- έδωσαν βροντερό παρών και απέκλεισαν ακόμη και την οδό Ακαδημίας.

2"Έφυγα από την Πάτρα και ήρθα εδώ σήμερα στην πρωτεύουσα για να κηρύξουμε το δικό μας ανένδοτο αγώνα, ο οποίος δεν αφορά μόνο την περιφέρεια αλλά ολόκληρη τη χώρα. Σας καλώ, λοιπόν, σήμερα να δώσουμε σε όλη την Ελλάδα αυτή τη σημαία που κρατάμε στα μπαλκόνια μας", υπογράμμισε ο Νίκος Νικολόπουλος, ενώ στη συνέχεια παρουσίασε τις κατευθυντήριες γραμμές των επόμενων ειρηνικών διαδηλώσεων που ήδη προγραμματίζονται. Ο ίδιος, μάλιστα, κάλεσε τον κόσμο να συγκεντρωθεί έξω από τη Γερμανική Σχολή όπου θα φορούν όλοι χαρτόνια με φωτογραφίες θυμάτων των ολοκαυτωμάτων "για να μάθουν τα παιδιά των Γερμανών τι τράβηξε αυτός ο λαός", όπως χαρακτηριστικά τόνισε. Στη συνέχεια πρότεινε το φετινό καρναβάλι "να το γιορτάσουμε όλοι μαζί στο υπουργείο Οικονομικών, με μουτσούνες Σαμαρά – Βενιζέλου και λοιπών, καθώς είναι δική τους γιορτή, γιορτή των μασκαράδων. Όχι μόνο δεν τους φοβόμαστε, τους περιγελάμε και σύντομα θα τους πάμε φυλακή". Επόμενη,ειρηνική συνάντηση προγραμματίζεται έξω από τα παλιά γραφεία της ΝΔ στην οδό Ρηγίλλης, "εκεί που έσβησε το φως ο Αντώνης Σαμαράς, ώστε να ξανανάψουμε τα φώτα και να του ζητήσουμε να σηκωθεί να φύγει", όπως υπογράμμισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, συμπληρώνοντας πως η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού του θα γίνει στις 19 Φεβρουρίου στο Park Hotel.
Οι πολίτες, κρατώντας σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα όπως "αίσχος, αίσχος" και "κάτω οι προδότες" ένωσαν τις φωνές τους με τον υποψήφιο περιφερειάρχη2014-01-27 19.13.38 Αττικής. Όταν μάλιστα ο τελευταίος τους υπενθύμισε ότι "σαν σήμερα, το 1821, ο Παπαφλέσσας κάλεσε από την ιστορική συνάντηση της Βοστίτσας (σημερινό Αίγιο) τον ελληνικό λαό σε ξεσηκωμό κατά του Τούρκου κατακτητή", οι συγκεντρωμένοι φώναζαν ρυθμικά "είμαστε μαζί σου, είσαι ο νέος Παπαφλέσσας"!
Ο κ. Νικολόπουλος απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να σηκωθεί από τον καναπέ "γιατί τώρα είναι η ώρα να τους διώξουμε"!


 Δείτε τα βίντεοΔείτε φωτογραφίες:
2014-01-27 18.59.42
6

3

7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου