Διαμαντής Καρασούλας: "Η Εκτέλεση" (1993)

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

"Η Εκτέλεση" (1993)

Δυστυχώς στην σημερινή "ελληνική τηλεόραση" δεν υπάρχει χώρος για παραγωγές που προάγουν τα εθνικά ιδεώδη και μιλούν για την ελληνική Ιστορία.Έτσι το ιστολόγιο "Ενωμένοι Έλληνες" προτείνει ανεπιφύλακτα στους αναγνώστες του να παρακολουθήσουν την ιστορικού περιεχομένου σειρά "Η Εκτέλεση", που παρουσιάζει τις τελευταίες στιγμές του Ίωνος Δραγούμη.





Ο μεγάλος Έλληνας καθώς περιμένει την "ετυμηγορία" του βενιζελικού παρακράτους βλέπει όλη του τη ζωή του να περνά μπροστά από τα μάτια του. Βλέπει την συνεχή πολιτική και διπλωματική δράση του υπέρ του Ελληνισμού, τη δράση του στη Μακεδονία και τους Βαλκανικούς Πολέμους, τις σχέσεις του με φίλους του όπως ο Κωνσταντίνος Καβάφης, ο Άγγελος Σικελιανός και ο Περικλής Γιαννόπουλος, τη ρήξη του και με τους δύο πόλους του Εθνικού Διχασμού και τις σχέσεις του με τις δυο γυναίκες που σημάδεψαν ανεξίτηλα τη ζωή του: την Πηνελόπη Δέλτα και τη Μαρίκα Κοτοπούλη.

Σκηνοθεσία: Κώστας Κουτσομύτης
Σενάριο- Συγγραφέας: Φρέντυ Γερμανός
Μουσική σύνθεση: Βασίλης Δημητρίου
Ηθοποιοί: Πέγκυ Σταθακοπούλου (Πηνελόπη Δέλτα), Κώστας Αρζόγλου (Ίων Δραγούμης), Φιλαρέτη Κομνηνού (Μαρίκα Κοτοπούλη), Γιώτα Φέστα (Ναταλία Μελά), Γιώργος Μιχαλακόπουλος (Εμμανουήλ Μπενάκης), Πέρης Μιχαηλίδης (Κωνσταντίνος Καβάφης) κ.ά.




Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου