Διαμαντής Καρασούλας: Δήλωση για την εκλογή στην Εκτελεστική Επιτροπή της Νεολαίας των ΑΝΕΛ

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Δήλωση για την εκλογή στην Εκτελεστική Επιτροπή της Νεολαίας των ΑΝΕΛ

Δήλωση Διαμαντή Καρασούλα για την εκλογή του, στην Εκτελεστική Επιτροπή της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων:

    Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριες που με εμπιστεύθηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους για την εκλογή μου στην Εκτελεστική Επιτροπή της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στο προχθεσινό Ιδρυτικό μας Συνέδριο.
    Ο καθαρός πατριωτικός λόγος και οι ξεκάθαρες θέσεις είναι στοιχεία που θα με ακολουθούν πάντα στην πολιτική μου πορεία και χαίρομαι που αυτές αναγνωρίστηκαν από τους Συναγωνιστές μου. Υπόσχομαι να υπερασπισθώ με σθένος και επιχειρήματα την Εθνική Ιδεολογία του Κινήματος και τις Θέσεις πάνω στις οποίες οικοδομήθηκαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, τόσο μέσα στο Κίνημα όσο σε κάθε βήμα διαλόγου και σε κάθε αγώνα.

    Όλοι μαζί, ενωμένοι και πιο δυνατοί από ποτέ, ξεκινάμε τώρα τον αγώνα για την συγκρότηση μιας νέας, πατριωτικής Νεολαίας που θα εμπνεύσει την γενιά μας και θα δώσει καθαρούς και έντιμους αγώνες μέσα στην κοινωνία, στους χώρους δουλειάς, στα πανεπιστήμια και στο δρόμο, με μόνο οδηγό τις Ιδέες και τα οράματά μας για μια Ελλάδα ελεύθερη, υπερήφανη και ανεξάρτητη.
Καλό αγώνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου