Διαμαντής Καρασούλας: Γιατί πανηγυρίζει η ΔΑΠ;

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Γιατί πανηγυρίζει η ΔΑΠ;


του Διαμαντή Καρασούλα,

*Μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Νεολαίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Δεν μπορώ να κατανοήσω τους ανόητους πανηγυρισμούς της ΔΑΠ για την "νίκη" στις χθεσινές φοιτητικές εκλογές. Είκοσι χρόνια τώρα η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ είναι πρώτη δύναμη στα περισσότερα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ της Χώρας. Και λοιπόν; Τα Πανεπιστήμια της Ελλάδας ανήκουν στην τελευταία κατηγορία πανεπιστημίων σε όλο τον κόσμο. Μια επίσκεψη σε μια οποιαδήποτε σχολή είναι αρκετή για να καταλάβει κανείς το γιατί.



Γιατί πανηγυρίζει η ΔΑΠ; Μήπως για την κατάντια των δημοσίων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στα οποία κυριαρχεί ή μήπως γιατί είναι παντελώς ανύπαρκτη ιδεολογικά και πολιτικά; Eίναι ψέμματα ότι ενώ η φοιτητική παράταξη της ΝΔ είναι πρώτη κάθε χρόνο σε εκλογικά αποτελέσματα, το "κουμάντο" στα πανεπιστήμια το κάνει η άκρα Αριστερά; Ποιά ιδεολογία κατάφερε να αναπτύξει και να καλλιεργήσει όλα αυτά τα χρόνια μέσα στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα η γαλάζια παράταξη; Καμία.

Η αγωνιστική παρουσία της ΔΑΠ περιορίζεται στα πάρτυ, στα Club και τα "μπουζούκια". Αυτά τα ιδανικά πρεσβεύει η παράταξη της ΔΑΠ στα πανεπιστήμια γιατί ο μοναδικός σκοπός ύπαρξής της εκεί, είναι να μαντρώνει τους νέους και να τους προετοιμάζει για ψηφοφόρους της ΝΔ.

Επικράτηση σημαίνει ιδεολογική κυριαρχία. Και αυτό δεν το πετύχατε ποτέ φίλοι της ΔΑΠ. Βλέπετε, στα μπουζούκια και στις εκδρομές στο Bansko δεν καλλιεργούνται ιδανικά και πολιτικές αξίες. Είστε πολιτικά ανύπαρκτοι, ιδεολογικά ανάπηροι και ιστορικά απόντες. Επομένως  οι πανηγυρισμοί σας είναι ανούσιοι και ανόητοι.

Εμείς, η Νεολαία του Πατριωτικού Κινήματος, υποσχόμαστε να χτίσουμε ένα νέο, πατριωτικό Φοιτητικό Κίνημα στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, κόντρα στην δικτατορία της άκρας Αριστεράς που λυμαίνεται τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα απαγορεύοντας με την βία την ύπαρξη κάθε πατριωτικής φωνής. Το πάρτυ τελείωσε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου