Διαμαντής Καρασούλας: Η τιμωρία των νταβατζήδων της Μανωλάδας είναι η απέλαση των λαθρομεταναστών

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Η τιμωρία των νταβατζήδων της Μανωλάδας είναι η απέλαση των λαθρομεταναστών


του Διαμαντή Καρασούλα
*Μέλους Εκτελεστικής Επιτροπής Νεολαίας Ανεξάρτητων Ελλήνων



Ορισμένοι νταβατζήδες - φραουλοπαραγωγοί στη Μανωλάδα, ενώ απασχολούν παράνομους μετανάστες στις καλλιέργειές τους στερώντας το μεροκάματο από τους Έλληνες ανέργους, ενώ εκμεταλλεύονται τους αλλοδαπούς με 15ευρώ για δουλειά απ' το πρωί μέχρι το βράδυ, τώρα τους πυροβολούν και με καραμπίνες επειδή ζήτησαν τα δεδουλευμένα έξι ολόκληρων μηνών!

Αυτοί οι κύριοι που νομίζουν ότι είναι είναι υπεράνω του Νόμου, διασύρουν διεθνώς την Ηλεία αλλά και το σύνολο των παραγωγών φράουλας του Νομού μας, οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με τέτοιου είδους μεμονωμένες εγκληματικές συμπεριφορές.

Καταδικάζουμε απερίφραστα αυτές τις πρακτικές που διασύρουν την Ηλεία και δίνουν το δικαίωμα στον αριστερό λαϊκισμό να ξεσπάει σε κηρύγματα ψευτοανθρωπισμού και λαθρολαγνείας. 

Πάγια θέση μας είναι η άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών από την Χώρα και η θέσπιση ορίου για τους νόμιμους μετανάστες γύρω στο 3% όπως ισχύει σε όλη την Ευρώπη. Καμία παραχώρηση Ιθαγένειας σε αλλοδαπούς και σοβαρή μεταναστευτική πολιτική με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και την κοινωνική συνοχή και όχι της ανθρωπιστικές ευαισθησίες της Αριστεράς.
 Καμία δουλειά σε λαθρομετανάστες, όσο υπάρχουν άνεργοι Έλληνες. Επιδότηση των επιχειρήσεων και των εργοδοτών που απασχολούν Έλληνες, αυστηρά χρηματικά πρόστιμα σε όσους απασχολούν παράνομους μετανάστες.
Όταν χτυπήσουμε την παρανομία σε κάθε επίπεδο, θα εξαλειφθούν αυτόματα και τα φαινόμενα του ρατσισμού αλλά και της εργασιακής δουλείας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου