Διαμαντής Καρασούλας: Συνεχίζουν τα μπλόκα στους δρόμους οι αγρότες της Ηλείας

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Συνεχίζουν τα μπλόκα στους δρόμους οι αγρότες της Ηλείας



Ηλεία: Συνεχίζουν τα μπλόκα στους δρόμους οι αγρότες

Ανακοίνωση εξέδωσε το αγροτικό μπλόκο της Μαραθιάς σχετικά με τα δημοσιεύματα που υπήρχαν τόσο στον Αθηναϊκό όσο και στον τοπικό τύπο σχετικά με την συνάντηση Ηλείων αγροτών με το ΥΑΑΤ. Αναφέρεται σχετικά:
Αγρότες, Αγρότισσες της Ηλείας
Κανένας αγρότης από το μπλόκο της Μαραθιάς είτε από τους Αγροτικούς Συλλόγους μέλη της ΟΑΣΗ δεν συναντήθηκαν με τον ΥΑΑΤ στην φιέστα που οργανώθηκε.
Εμείς οι αγροκτηνοτρόφοι του μπλόκο της Μαραθιάς παραμένουμε σταθεροί στις αποφάσεις της πανελλαδικής σύσκεψης της Λάρισας στις 10/02/2013 και στο πλαίσιο αιτημάτων που επιβεβαιώθηκαν εκεί.

Συνεχίζουμε με βάση την απόφαση που ελήφθη την Πέμπτη 21/02/2013 στην νέα πανελλαδική σύσκεψη στην Νίκαια για συμπόρευση και συνέχιση του αγώνα όλων των μπλόκων μέχρι την Δευτέρα 25/02/2013 που θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση με την κυβερνητική επιτροπή από τα τέσσερα συναρμόδια υπουργεία. Ενωμένα μετά την συνάντηση θα αποφασίσουμε για τια παραπέρα κινήσεις μας.
Οι αγροτικοί σύλλογοι, οι αγρότες και η ΟΑΣΗ δεν εκφράζονται και δεν εκπροσωπούνται από κανέναν άλλον ποια παρά μόνο από τα μέλη της επιτροπής του μπλόκο της Μαραθιάς τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.
Καλούμε όλους τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους αλλά και τους εργαζόμενους του νομού μας να ενισχύσουν το ΜΠΛΟΚ και να συμμετέχουν στο καθημερινό κλείσιμο της Εθνικής οδού 2:00μ.μ.-3:00μ.μ.
Πηγή: ΗΛΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου