Διαμαντής Καρασούλας: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ: Αφρικανοί Ισλαμιστές αποκεφάλισαν στρατιώτη στο Λονδίνο στη μέση του δρόμου! BINTEO

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ: Αφρικανοί Ισλαμιστές αποκεφάλισαν στρατιώτη στο Λονδίνο στη μέση του δρόμου! BINTEO


Αυτούς μας φέρνει η Κυβέρνηση και η Αριστερά;

Φρικτό ισλαμικό έγκλημα μίσους στο Λονδίνο: Αυτούς φέρνει στην Ελλάδα η συγκυβέρνηση - ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ προκάλεσαν οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν στο πολυπολιτισμικό και «φιλελεύθερο» Λονδίνο, το οποίο έχει ήδη παραδοθεί στις ορέξεις των ισλαμιστών. Στην περιοχή, λοιπόν, του νοτιοανατολικού Λονδίνου δύο λαθρομετανάστες, που από ότι φαίνονται προέρχονται από την Αφρική, δολοφόνησαν στην μέση του δρόμου και σε ώρα πλήρους κυκλοφορίας έναν άνθρωπο. Του επιτέθηκαν με ματσέτες και κυριολεκτικά τον πετσόκοψαν. Μάλιστα πληροφορίες ορισμένων διεθνών δικτύων αναφέρουν ότι τον αποκεφάλισαν κιόλας, ενώπιον των ανυποψίαστων περαστικών.
Ο δράστης μίλησε μάλιστα στις κάμερες μετά το «ανδραγάθημα» του και είπε ότι η πράξη είναι πολιτικού χαρακτήρα, γεγονός που πιστεύουν και οι αρχές οι οποίες πιθανολογούν ότι η πράξη ήταν τρομοκρατικού και θρησκευτικού περιεχομένου. Στο βίντεο ο δράστης λέει ότι το έκανε επειδή «στην γη του συμβαίνουν τα ίδια», γεγονός που αποδεικνύει πως τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που κατακλύζουν και την δική μας Πατρίδα δεν πρόκειται να ενσωματωθούν ποτέ, αφού δρουν με βάση τα συμφέροντα των δικών τους πατρίδων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου