Διαμαντής Καρασούλας: Η δυνατή φωνή στο Δήμο Πύργου

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Η δυνατή φωνή στο Δήμο Πύργου

Φίλες και Φίλοι,
Το στοίχημα αυτών των εκλογών είναι στοίχημα ανανέωσης του πολιτικού προσωπικού σε κάθε επίπεδο, ειδικά στην Ηλεία που εδώ και δεκαετίες ανακυκλώνονται στα δημόσια αξιώματα τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα, με τα γνωστά, καταστροφικά αποτελέσματα για τον Πύργο και τον Νομό μας.

Τα ψέματα τελείωσαν. Την Κυριακή στέλνουμε στο δημοτικό συμβούλιο νέους και άφθαρτους ανθρώπους με γνώσεις, θέσεις και προτάσεις για τον Δήμο μας αλλά πάνω από όλα με ήθος και καθαρά χέρια. Ψηφίζουμε νέα πρόσωπα, με κριτήριο την συμμετοχή τους στους κοινωνικούς αγώνες και όχι την την εμφάνιση και τις δημόσιες σχέσεις.

Ζητώ την ψήφο σας για να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για έναν Πύργο καθαρό, σύγχρονο, φιλόξενο, ανθρώπινο, υπερήφανο. Έναν Δήμο που θα μπορεί να κρατήσει τα παιδιά του στον τόπο τους, δίνοντάς τους ελπίδα και προοπτική για το μέλλον τους.

Θέλω και μπορώ να εκπροσωπήσω τα συμφέροντα της νέας γενιάς, των αγροτών μας, των κατοίκων στα ξεχασμένα χωριά μας, των πολιτών που βιώνουν καθημερινά τον φόβο από τις γνωστές εγκληματικές ομάδες του Πύργου.

Το μόνο που υπόσχομαι είναι ότι θα είμαι η φωνή σας μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και στα κέντρα των αποφάσεων. Δίπλα σε κάθε πολίτη που έχει ανάγκη. 
ΜΑΖΙ θα τα αλλάξουμε όλα!

Καρασούλας Αδαμάντιος του Γεωργίου
υπ. δημοτικός σύμβουλος Πύργου - ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ - ΧΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Τηλ.: 6978538828

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου