Διαμαντής Καρασούλας: "Αυτοί που έπρεπε να μιλάνε στο εδώλιο του κατηγορουμένου, μιλάνε ακόμα σε συνέδρια"

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

"Αυτοί που έπρεπε να μιλάνε στο εδώλιο του κατηγορουμένου, μιλάνε ακόμα σε συνέδρια"

Με έκπληξη ακούσαμε στο "συμπόσιο" του ΠΑΣΟΚ για τα 39 χρόνια του κόμματος, τις ομιλίες των πρώην πρωθυπουργών Σημίτη και Παπανδρέου οι οποίοι όχι μόνο δεν έκαναν καμία αυτοκριτική για τις δικές τους κυβερνητικές πολιτικές αλλά άσκησαν από κοινού σφοδρή κριτική στις κυβερνήσεις Καραμανλή, λέγοντας πως η διακυβέρνηση της περιόδου 2004-2009 ήταν αυτή που κατέστρεψε την Χώρα.
 
Ο κ.Σημίτης ανέφερε μάλιστα και κάποια νούμερα για να μας πείσει πόσο αύξησε το χρέος η διακυβέρνηση Καραμανλή. Ξέχασε όμως να μας πει ο μεταρρυθμιστής της κακιάς ώρας ότι το ΠΑΣΟΚ παρέλαβε το δημόσιο χρέος στο 30% του ΑΕΠ και το παρέδωσε το 2004 στο 100%!



 
Μίλησε για νούμερα ο κ.Σημίτης αλλά δεν μας είπε τίποτα  για τα νούμερα που μαγείρευε εκείνος μαζί με τα πρωτοπαλίκαρά του Παπαδήμο και Στουρνάρα για να βάλουν την Ελλάδα στο ευρώ με πλαστά στοιχεία και να μας παραδώσουν στα γερμανικά συμφέροντα βάζοντας ταφόπλακα στην οικονομία αλλά και τα ελληνικά νοικοκυριά.
 
Ξέχασε να μας πει ο κ.Σημίτης για τα greek statistics, για τα δομημένα ομόλογα και τα swaps που εκτίναξαν το δημόσιο χρέος. Ξέχασε να μας πει για το σκάναδαλο του Χρηματηστηρίου για το οποίο δεν διακάστηκε ποτέ κανείς.
 
 Ξέχασε να μας πει για το κόστος όλων των δημοσίων έργων που έγιναν την περίοδο 1996-2004 με τις απευθείας αναθέσεις στον MEGAλο εργολάβο του ΠΑΣΟΚ, για το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης που είναι η υπερτιμολόγηση στα έργα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.
 
Ξέχασε να μας πει για τα δισεκατομμύρια που τσέπωσε ο Λαλιώτης για το Κτηματολόγιο και τώρα το παίζει ιερομόναχος. Ξέχασε να μας πει για την ληστεία των ασφαλιστικών ταμείων τα οποία έπαιζαν στο χρηματιστήριο με αποτέλεσμα να χαθούν 3,5 δις ευρώ.
 
Ξέχασε να μας πει για τα εκατομμύρια μίζες που έπαιρνε το ΠΑΣΟΚ από τη SIEMENS μέσω του κ.Τσουκάτου και του κ.Μαντέλη. Ξέχασε να μας πει για τις μίζες από τα χαλασμένα υποβρύχια της Γερμανίας για τα οποία δικάστηκε μόνο ο Τσοχατζόπουλος.
 
Ξέχασε να μας πει πολλά ο αρχιερέας της διαπλοκής κ.Σημίτης. Είναι εξοργιστικό που άθρωποι σαν τον κ.Σημίτη και τον κ.Παπαδρέου κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι και επιπλέον υπερασπίζονται και τα εγκλήματά τους κατά της Χώρας.
Οι νεκροθάφτες της Ελλάδας, έγιναν δικαστές. Αυτοί που έπρεπε να μιλάνε μόνο στο εδώλιο του κατηγορουμένου, μιλάνε ακόμα σε συνέδρια.
 
Στον κ.Παπανδρέου δεν θα απαντήσω. Και ο τελευταίος έλληνας έχει καταλάβει ότι πρόκειται για εντεταλμένο όργανο ξένων συμφερόντων ο οποίος εξαπάτησε τους Έλληνες για να παραδώσει τη Χώρα στους τοκογλύφους.
Θα συμφωνήσω όμως μαζί τους. Ο Καραμανλής έχει τεράστιες ευθύνες. Η μεγαλύτερη ευθύνη του όμως είναι που δεν έστειλε στη φυλακή τους υπαίτιους της καταστροφής της Χώρας, με πρώτο τον Σημίτη.
 
 
*Ο Διαμαντής Καρασούλας είναι Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου