Διαμαντής Καρασούλας: Γιώργος Αναγνωστάκος: "Συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει επαναφορά του αμαρτωλού ΠΑΣΟΚ στην εξουσία"!

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Γιώργος Αναγνωστάκος: "Συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει επαναφορά του αμαρτωλού ΠΑΣΟΚ στην εξουσία"!



Γιώργος Αναγνωστάκος: 

"....Ρωτάνε: Θα συνεργασθείτε με τον ΣΥΡΙΖΑ ή θα στηρίξετε τη ΝΔ, σε περίπτωση εκλογών, και δημιουργία κυβέρνησης συνεργασίας, στη συνέχεια: 
Aπαντάω: Ο ΣΥΡΙΖΑ του 27% από το 4%, εμπεριέχει το σκληρό καθεστωτικό ΠΑΣΟΚ της μετάλλαξης για την επιβίωση και την επίτευξη ατιμωρησίας του για την σημερινή κατάσταση. Εμπεριέχει το μέρος του ΠΑΣΟΚ που δεν συνεργάζεται για να επιβιώσει με την ενοχική δεξιά της ΝΔ, εμπεριέχει το συνδικαλιστικό κατεστημένο της ανυποληψίας και της στείρας άρνησης σε κάθε προηγούμενη προσπάθεια εκσυγχρονισμού. 


Θα συμβάλουν οι ΑΝ.ΕΛ. στην αγιοποίηση του μεταλλαγμένου ΠΑΣΟΚ δια του ΣΥΡΙΖΑ, στην παράταση της ζωής του ; Αυτοί δεν έφεραν το ΔΝΤ και την Τρόϊκα ;
`Αποψη μου, πως ΟΧΙ, καμμιά συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ, και για πολιτικούς και για τακτικούς λόγους.

Δεν θα γίνουν οι ΑΝ.ΕΛ. δεκανίκι στήριξης του μεταλλαγμένου ΠΑΣΟΚ, και της ρεβανσιστικής αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ, που στις εκλογές του Μαῒου και του Ιουνίου, κλώτσησε την ευκαιρία ανατροπής του μνημονίου, επιθυμώντας να αποσείσει τις πολιτικές της ευθύνες και να ηγεμονεύσει τον χώρο της Αριστεράς, για να αποσπάσει εκλογικά αποτελέσματα και μόνον.
Αλλά δεν θα γίνουν οι ΑΝ.ΕΛ. και δεκανίκι την μνημονιακής ΝΔ της υποταγής στην Τρόϊκα των δανειστών.

Μόνος μας δρόμος η ανάπτυξη των ΑΝ.ΕΛ., η δράση τους στην κοινωνία, η δημιουργία νέων κοινωνικών πολιτικών συσχετισμών ανατροπής κι αξιοπιστίας, που θα εμπνεύσουν και θα πείσουν τον Λαό, η μετατροπή τους σε λαϊκό πλειοψηφικό ρεύμα. "



* Από την εισήγησή του στο Προσυνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Αττική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου