Διαμαντής Καρασούλας: Η Νεολαία Ανεξάρτητων Ελλήνων Ηλείας ξεκινά δυναμικά!

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Η Νεολαία Ανεξάρτητων Ελλήνων Ηλείας ξεκινά δυναμικά!


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα  η Συνδιάσκεψη της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Ηλεία με σκοπό την οργάνωση και την προετοιμασία της στο Νομό για το Ιδρυτικό Συνέδριο της Νεολαίας του Κινήματος που θα λάβει χώρα τον Απρίλιο στην Αθήνα.

Βασικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Υπεύθυνος περιφερειακής οργάνωσης Νεολαίας ΑΝΕΛ Δυτικής Ελλάδας Διαμαντής Καρασούλας.
Ο κ. Καρασούλας αναφέρθηκε στην ομιλία του στην τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Χώρα μετά την καταστροφική διακυβέρνηση της απ' το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ τις τελευταίες δεκαετίες, μιλώντας μάλιστα για ολοκληρωτική εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας στην Τρόικα και την Ευρώπη της Μέρκελ.
Αναφερόμενος στη Νεολαία ο κ. Καρασούλας είπε ότι «η δική μας γενιά οδηγείται αναμφισβήτητα στον αφανισμό, με τους μισούς νέους να ψάχνουν χώρα να μεταναστεύσουν και τους υπολοίπους να ζουν στην ανεργία και την δυστυχία χωρίς καμία ελπίδα και προοπτική.»
Κλείνοντας την ομιλία του κάλεσε τους νέους και της νέες της Ηλείας «να εγκαταλείψουν τα κόμματα της απάτης αλλά και την παθητικότητα και δεν μην αποδεχθούν μοιρολατρικά την κατάντια στην οποία οδηγείται η Ελλάδα αλλά να βγουν μπροστά και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους».
Στη συνέχεια πήραν το λόγο μέλη της Νεολαίας του Κινήματος εκφράζοντας την άποψή τους για τις τρέχουσες εξελίξεις αλλά και ιδέες για την πορεία της Νεολαίας.
Τέλος, ψηφίστηκε από τους συγκεντρωμένους, η πενταμελής  προσυνεδριακή επιτροπή Νεολαίας (φωτό) για την οργάνωσή της μέχρι το Ιδρυτικό Συνέδριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου