Διαμαντής Καρασούλας: Μήνυμα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Μήνυμα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου


«Αν μισούνται ανάμεσά τους, δεν τους πρέπει Λευτεριά»  
Διονύσιος Σολωμός



Ο φετινός εορτασμός της επετείου της Επανάστασης των Ελλήνων κατά του Οθωμανικού ζυγού το 1821, βρίσκει για ακόμα μια χρονιά την Πατρίδα μας υπόδουλη και τον λαό μας περισσότερο από ποτέ εξαθλιωμένο και ταπεινωμένο από τους δανειστές που κατάντησαν δυνάστες.
Μπροστά σε αυτή την οδυνηρή πραγματικότητα την οποία βιώνουμε όλοι οι Έλληνες, αποτελεί αναγκαιότητα και ίσως τελευταία ευκαιρία για την σωτηρία της Πατρίδας μας από τον πλήρη αφανισμό, η επίτευξη της μέγιστης εθνικής ενότητας για την συγκρότηση ενός ενιαίου εθνικού μετώπου απέναντι στην ξένη κατοχή. Ενός αποτελεσματικού αναχώματος στην καταστροφική πολιτική των εντολοδόχων της Μέρκελ, στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας και την βιολογική εξόντωση του λαού μας. 
Είναι η ώρα να παραμερίσουμε όλα εκείνα τα μικρά που μας χωρίζουν και θα μας χωρίζουν πάντοτε, μπροστά στο μεγάλο που μας ενώνει: Την Ελλάδα. Ο διχασμός ήταν πάντοτε εκείνος που μας στερούσε την ελευθερία, που μας οδηγούσε σε εθνικές ήττες και τραγωδίες. Αντίθετα, η πολυπόθητη εθνική ενότητα, όποτε αυτή επετεύχθει, το Έθνος μας μεγαλούργησε, πέτυχε ιστορικές νίκες και επιτυχίες όπως η Επανάσταση του '21. Κάποιοι θέλουμε εθνικό κράτος, κάποιοι άλλοι φιλελεύθερο, άλλοι σοσιαλιστικό κ.ο.κ. Εκείνο που προέχει τούτη τη στιγμή όμως είναι να ξαναπάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας, να την απελευθερώσουμε από τους δυνάστες. Διαφορετικά όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν κανένα νόημα και αποτελούν δογματικές και εγωιστικές προσεγγίσεις που καμία υπηρεσία δεν προσφέρουν στον τόπο. Η Ελευθερία ανήκει μόνο στους ελεύθερους.  
Χρόνια πολλά σε ολόκληρο τον Ελληνισμό!
Ζήτω το Έθνος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου