Διαμαντής Καρασούλας: "Συστρατεύομαι με τους Ανεξάρτητους Έλληνες"!

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

"Συστρατεύομαι με τους Ανεξάρτητους Έλληνες"!


Δήλωση προσχώρησης του Διαμαντή Καρασούλα στους Ανεξάρτητους Έλληνες:

Την ώρα που η εθνική ανεξαρτησία της Χώρας μας εκχωρείτε ολοκληρωτικά στους "δανειστές", την ώρα που η Ελλάδα τεμαχίζεται για να πουληθεί όσο όσο, την ώρα που οι Έλληνες οδηγούνται κάθε μέρα όλο και πιο βαθιά στην ανέχεια, την φτώχεια και την εξαθλίωση με το πρόσχημα της "σωτηρίας" της Χώρας από την συγκυβέρνηση της υποταγής, αποτελεί εθνικό καθήκον απέναντι στην Ιστορία, την Πατρίδα αλλά και τις επόμενες γενιές η συστράτευση στον κοινό Αγώνα για την αντίσταση και την ανατροπή του φαύλου αυτού πολιτικού καθεστώτος που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια την Ελλάδα και τους Έλληνες στην καταστροφή και τον πλήρη αφανισμό.

Στις κρίσιμες αυτές ώρες που διανύει η Πατρίδα μας, περαιτέρω ανοχή σημαίνει συνενοχή. Αυτή την ώρα λοιπόν, αποτελεί μονόδρομο η συγκρότηση ενός Ενιαίου Εθνικού Μετώπου απέναντι στις ανθελληνικές και αντιλαϊκές απαιτήσεις της Τρόικα, ένα ισχυρό ανάχωμα στο επερχόμενο ξεπούλημα της Χώρας και την ολοκληρωτική εξόντωση του λαού μας. Με αυτές τις σκέψεις και με βαθιά συνείδηση των ευθυνών μου απέναντι στην Πατρίδα αλλά και τους συμπατριώτες μου, ανακοινώνω σήμερα την συστράτευσή μου στο Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το αδέσμευτο, πατριωτικό και λαϊκό Κίνημα της Αντίστασης στα ισοπεδωτικά σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης, που επιθυμούν τον διαμελισμό της Ελλάδας και την φτωχοποίηση των Ελλήνων. 
Συντάσσομαι κι εγώ ως απλός στρατιώτης στον αγώνα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του Αρχηγού μας Πάνου Καμμένου, προκειμένου να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για την ανατροπή των ανίκανων και διεφθαρμένων πολιτικών που κυβερνούν τον Τόπο. Για να αποκατασταθεί η Δημοκρατία στον τόπο που γεννήθηκε, για να ξαναπάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας. Για μια Δημοκρατική και Πατριωτική Διακυβέρνηση που θα αναγεννήσει την Ελλάδα μας και θα την οδηγήσει ξανά στο δρόμο της ανάπτυξης και της αληθινής ευημερίας. 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου