Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Η Οργανωτική Επιτροπή
του «1ου Συνεδρίου Ποιότητας Ελαιολάδου»
να παρακολουθήσετε (δωρεάν) τις εργασίες του,
που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013
στην αίθουσα «ΚΑΛΥΨΩ» του ξενοδοχείου “EPIHOTEL ODYSSEAS”
στο Κατάκολο – Πύργος (Νομός Ηλείας)
του «1ου Συνεδρίου Ποιότητας Ελαιολάδου»
να παρακολουθήσετε (δωρεάν) τις εργασίες του,
που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013
στην αίθουσα «ΚΑΛΥΨΩ» του ξενοδοχείου “EPIHOTEL ODYSSEAS”
στο Κατάκολο – Πύργος (Νομός Ηλείας)
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
8:30π.μ. - 9:00π.μ Προσέλευση
8:30π.μ. - 9:00π.μ Προσέλευση
9:00π.μ. - 10:30π.μ Χαιρετισμοί (Έχουν προσκληθεί)
Καθ. κ. Αθάνασιος Τσαυταρης, Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων
κ. Χαράλαμπος Καφύρας, Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας
κ. Κωνσταντίνος Νικολούτσος, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηλείας
κ. Μάκης Παρασκευόπουλος, Δήμαρχος Πύργου
κ. Βασίλης Κρανιάς, Πρόεδρος ΕΣΒΙΤΕ (Ελληνικός Σύνδεσμος Βιομηχανιών... &
Τυποποιητών Ελλαιολάδου)
κ. Φώτης Αλεξόπουλος, Γραμματέας ΙΝΚΑ Νομού Ηλείας
10:30π.μ. – 10:40π.μ Διάλειμμα
10:40π.μ. - 12:00μ.μ 1ο Πάνελ
κ. Δημοσθένης Παναγιωτάκος – Αναπληρωτής Καθηγητής Βιοστατιστικής – Επιδημιολογίας της Διατροφής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
«Ο ρόλος του Ελαιολάδου στην πρόληψη Χρόνιων Παθήσεων - Η περίπτωση του καρκίνου»
κ. Γιάννης Μπάστας – Διευθυντής Ανάπτυξης Προϊόντων και Διασφάλισης Ποιότητας ΕΛΑΪΣ Α.Ε.
«Έχω το καλύτερο Λάδι…Ε και;»
κα Αικατερίνη Κατσιαβέλου – Χημικός, Υπεύθυνη Εργαστηρίου, Ελαιουργική Κεντρική Συνεταιριστική Ένωση Ελαιοκομικών Προϊόντων
κα Αργυρώ Βαγενά (Γεωπόνος ΓΠΑ, Msc Διαχείριση Περιβάλλοντος,Υπεύθυνη Τμ. Επιθεωρήσεων Βιολογικών Προιόντων TUV AUSTRIA HELLAS)
«Πιστοποίηση Βιολογικού Ελαιολάδου – Διαδικασία και Προοπτικές»
12:00π.μ. - 12:20μ.μ Ερωτήσεις – Συζήτηση
12:20μ.μ. – 12:40μ.μ Διάλειμμα
12:40μ.μ. – 14:45μ.μ 2ο Πάνελ
κα Μαρία Μόκκα – Γραφείο Προϊόντων ΠΟΠ / ΠΓΕ Φυτικής Προέλευσης – Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός (ΕΛ.Γ.Ο) – πρώην AGROCERT
«Πιστοποίηση προϊόντων ΠΟΠ/ΠΓΕ – Μέσο Προώθησης των ελληνικών αγροτικών προϊόντων»
κ. Γιάννης Καρβέλας, Υπεύθυνος Τμήματος Πωλήσεων PARATUS Europe
«Πιστοποιημένη Εκπαίδευση και Πιστοποίηση Επαγγελματιών στο χώρο του Ελαιολάδου»
κ. Στρατάκης Ανδρέας – Πρόεδρος Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου
«Ιχνηλασιμότητα»
κα Ράνια Σουλτούκη – Υπεύθυνη Ποιοτικού Ελέγχου Olympus Olive Oil
κκ Κωνσταντίνος Πετρωτός *, Χρήστος Μαντάς*, Ιωάννης Γιαβάσης**, Αθανάσιος Μανούρας** - *Τμήμα Μηχανικής Βιοσυστημάτων, ΤΕΙ Θεσσαλίας - **Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, ΤΕΙ Θεσσαλίας
«Συγκριτική Μελέτη Ποιότητας Ελαιολάδων Συμβατικής Παραγωγής και Ψυχρής Έκθλιψης»
14:45π.μ. - 15:15μ.μ Ερωτήσεις – Συζήτηση
15:15μ.μ. – 16:30μ.μ Διάλειμμα - Γεύμα
16:30μ.μ. – 18:00μ.μ Στρογγυλό Τραπέζι - Συζήτηση
18:00μ.μ. Πέρας Συνεδρίου
κ. Δημοσθένης Παναγιωτάκος – Αναπληρωτής Καθηγητής Βιοστατιστικής – Επιδημιολογίας της Διατροφής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
«Ο ρόλος του Ελαιολάδου στην πρόληψη Χρόνιων Παθήσεων - Η περίπτωση του καρκίνου»
κ. Γιάννης Μπάστας – Διευθυντής Ανάπτυξης Προϊόντων και Διασφάλισης Ποιότητας ΕΛΑΪΣ Α.Ε.
«Έχω το καλύτερο Λάδι…Ε και;»
κα Αικατερίνη Κατσιαβέλου – Χημικός, Υπεύθυνη Εργαστηρίου, Ελαιουργική Κεντρική Συνεταιριστική Ένωση Ελαιοκομικών Προϊόντων
κα Αργυρώ Βαγενά (Γεωπόνος ΓΠΑ, Msc Διαχείριση Περιβάλλοντος,Υπεύθυνη Τμ. Επιθεωρήσεων Βιολογικών Προιόντων TUV AUSTRIA HELLAS)
«Πιστοποίηση Βιολογικού Ελαιολάδου – Διαδικασία και Προοπτικές»
12:00π.μ. - 12:20μ.μ Ερωτήσεις – Συζήτηση
12:20μ.μ. – 12:40μ.μ Διάλειμμα
12:40μ.μ. – 14:45μ.μ 2ο Πάνελ
κα Μαρία Μόκκα – Γραφείο Προϊόντων ΠΟΠ / ΠΓΕ Φυτικής Προέλευσης – Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός (ΕΛ.Γ.Ο) – πρώην AGROCERT
«Πιστοποίηση προϊόντων ΠΟΠ/ΠΓΕ – Μέσο Προώθησης των ελληνικών αγροτικών προϊόντων»
κ. Γιάννης Καρβέλας, Υπεύθυνος Τμήματος Πωλήσεων PARATUS Europe
«Πιστοποιημένη Εκπαίδευση και Πιστοποίηση Επαγγελματιών στο χώρο του Ελαιολάδου»
κ. Στρατάκης Ανδρέας – Πρόεδρος Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου
«Ιχνηλασιμότητα»
κα Ράνια Σουλτούκη – Υπεύθυνη Ποιοτικού Ελέγχου Olympus Olive Oil
κκ Κωνσταντίνος Πετρωτός *, Χρήστος Μαντάς*, Ιωάννης Γιαβάσης**, Αθανάσιος Μανούρας** - *Τμήμα Μηχανικής Βιοσυστημάτων, ΤΕΙ Θεσσαλίας - **Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, ΤΕΙ Θεσσαλίας
«Συγκριτική Μελέτη Ποιότητας Ελαιολάδων Συμβατικής Παραγωγής και Ψυχρής Έκθλιψης»
14:45π.μ. - 15:15μ.μ Ερωτήσεις – Συζήτηση
15:15μ.μ. – 16:30μ.μ Διάλειμμα - Γεύμα
16:30μ.μ. – 18:00μ.μ Στρογγυλό Τραπέζι - Συζήτηση
18:00μ.μ. Πέρας Συνεδρίου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου