Διαμαντής Καρασούλας: Μήνυμα για την Νέα Χρονιά

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Μήνυμα για την Νέα Χρονιά

Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες,

Η αλλαγή του 'Έτους όπως και κάθε άλλης χρονικής περιόδου, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να φέρει αυτόματα και μαγικά την τύχη και την ευτυχία στη ζωή μας. Ο μόνος τρόπος για να είναι τυχερή η νέα χρονιά είναι να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας. Αυτός είναι πάντοτε ο μονόδρομος της τύχης και της επιτυχίας και αυτή είναι και η ευχή μου για τη νέα χρονιά.

Η αλλαγή του έτους μπορεί να είναι θετική για τον καθένα μας αλλά και την Πατρίδα μας, μόνο όταν εκληφθεί από όλους ως ευκαιρία αλλαγής νοοτροπίας, στόχων και προτεραιοτήτων. Τότε ναι, η νέα χρονιά θα είναι σίγουρα καλύτερη από την προηγούμενη. Άλλωστε, δεν υπάρχουν "τυχερές" και "άτυχες" χρονιές αλλά μόνο γενναίοι και δειλοί άνθρωποι.

Το 2015 είναι έτος κρίσιμο και κομβικό για την Χώρα άρα και την ζωή μας. Όλοι μας προσμένουμε την μεγάλη αλλαγή που δεν ήρθε τα δύσκολα χρόνια που πέρασαν. Η αλλαγή αυτή όμως πρέπει να είναι ένα βήμα στο μέλλον κι όχι μια στροφή στο παρελθόν. Ένα βήμα μακρυά από τον κακό μας εαυτό, ένα βήμα προς την πρόοδο, την ανάταξη και την ανάπτυξη της Χώρας μας. Μόνο έτσι και μόνο τότε μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες.

Εύχομαι ολόψυχα ο Νέος Χρόνος να είναι φορέας Υγείας, Δύναμης, Ελπίδας, Δημιουργικότητας και Εθνικής Ανάτασης. 
Καλή Χρονιά!

Διαμαντής Γ. Καρασούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου