Διαμαντής Καρασούλας: Εφαρμόστε την Γερμανική νομοθεσία για τα ακίνητα

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Εφαρμόστε την Γερμανική νομοθεσία για τα ακίνητα

Του Κωνσταντίνου Κιλτίδη

Έγραψα και προειδοποίησα για το έγκλημα κατά της ιδιοκτησίας και το ξεθεμελίωμα της ιδεολογίας της Ν.Δ. . Νοιώθω την ανάγκη να επανέλθω καταθέτοντας κάποιες συμπληρωματικές σκέψεις και προτάσεις. Ελπίζοντας στην αποτροπή της Προδοσίας. Θα προσπαθήσω να είμαι επιγραμματικός. 
Το κράτος πρέπει και το σύνταγμα το ορίζει, να μεριμνά για τη στέγαση των πολιτών. Είναι και θεμελιώδες ανθρωπιστικό ιδεώδες. Επομένως κάποιατετραγωνικά μέτρα ή ένα χρηματικό ποσό για στέγαση επιβάλλεται να είναι ελεύθερο κάθε οικονομικού βάρους από το κράτος. 


Ο όρος φόρος γνωρίζουν και τα νήπια της οικονομικής εκπαίδευσης αρμόζει όπου υπάρχει εισόδημα.
Αυτό γίνεται στη χώρα μας και θα μπορούσε να αυξηθεί αν χρειάζονται περισσότερα έσοδα.
Ειδικό Τέλος είχε θεσπισθεί για την διατήρηση της ακινήτου περιουσίας, χωρίς να συμπεριλαμβάνει τον παραγωγικό χώρο. Δεν μπορεί να ξεπερνά το 1 δις. Ευρώ ετησίως συνολικά. 


Η αναδρομικότητα της εφαρμογής για την ήδη υπάρχουσα ακίνητη περιουσία πέραν της εικοσαετίας εγείρει ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και παραλογισμού. Θα αποζημιώσει κανείς την ξενητιά, τις στερήσεις, τις διακοπές που δεν έκαναν, για να αποκτήσουν τα ακίνητα; 


Η ανικανότητα των κυβερνώντων φωνάζει. Η υποτέλεια έγινε καθεστώς. Ως λύση και λύτρωση τους προτείνω κάτι απλό που τους ταιριάζει. Εφαρμόστε την Γερμανική νομοθεσία για τα ακίνητα χωρίς καμία εξαίρεση , από την κατασκευή έως την συντήρηση και αξιοποίησή τους. Θα απελευθερώσετε την ιδιοκτησία των Ελλήνων, μέσα στη σκλαβιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου