Διαμαντής Καρασούλας: Το ΙΝΚΑ Ηλείας έκοψε την πίτα του

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Το ΙΝΚΑ Ηλείας έκοψε την πίτα του

Στην κατάμεστη αίθουσα "Λέσχη Φιλίας" στη Γαστούνη έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο το βράδυ η κοπή της πίτας του Ινστιτούτου Καταναλωτών Ηλείας. Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΙΝΚΑ Ηλείας κ.Διαμαντής Καρασούλας ο οποίος αναφέρθηκε στην παρουσία και τις επιτυχίες του Ινστιτούτου στο νομό, στην ενημέρωση των πολιτών για τα θέματα της αγοράς αλλά κυρίως στα θέματα των κόκκινων δανείων. 


Στην συνέχεια έλαβε τον λόγο ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ Ηλείας κ.Φώτης Αλεξόπουλος ο οποίος κάλεσε τους πολίτες της Ηλείας να γίνουν μέλη και συμπαραστάτες στον αγώνα του ΙΝΚΑ και προανείγγειλε ημερίδες ενημέρωσης στο προσεχές διάστημα σε όλο το Νομό. Ο κ.Αλεξόπουλος δήλωσε με νόημα πως το ΙΝΚΑ Ηλείας ήρθε για να μείνει και το 2016 θα είναι πιο ενεργά και πιο δυναμικά από ποτέ στο πλευρό των πολιτών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, εκ μέρους του Δημάρχου Πηνειού κ.Αλέξη Καστρινού ο Αντιδήμαρχος Πηνειού κ.Νικόλαος Μαφρέδας, εκ μέρους του Επιμελητηρίου Ηλείας ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πηνειού κ.Άγγελος Μπράτης, η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Πηνειού κ.Σοφία Μαρινοπούλου, η κ. Δήμητρα Φιτσάλου Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κυλλήνης, ο κ.Γρηγόρης Τσεκούρας Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μάχου, η κ. Αναστασία Κυπριώτη τοπική σύμβουλος Τραγανού, ο τ.Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γαστούνης κ. Δήμου. 

Τον τ.Βουλευτή Ηλείας της ΝΔ κ.Αντρέα Μαρίνο εκπροσώπησε ο κ. Κων/νος Σταθάτος και και τον πολιτευτή Ηλείας της ΝΔ κ.Θ. Βλαγκούλη η κ.Μαρία Ράλλη, ενώ χαιρετισμό απέστειλε ο τ.Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου