Διαμαντής Καρασούλας: ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ: Ψήφισέ τους να δεις το φως σου

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ: Ψήφισέ τους να δεις το φως σου

Σε έναν άνευ προηγουμένου αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι «παροικούντες την Ιερουσαλήμ» τις τελευταίες ημέρες για να ικανοποιήσουν τους υποψήφιους ψηφοφόρους κάνοντας ότι μπορείς να φανταστείς προκειμένου να αρπάξουν ψήφους. 


Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι πολλοί λαμπτήρες πέρασαν το κατώφλι του Δημαρχείου τις τελευταίες μέρες και κάποιοι «όνομα και μη χωριό» έτρεξαν να προμηθευτούν αρκετές για να φωτίσουν δρόμους και δρομάκια ακόμα και παραλιακούς οικισμούς για να βλέπουν οι ψηφοφόροι που θα βάλουν τα «σταυρουδάκια» στις επερχόμενες εκλογές. 

Διότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα όταν ήθελες μια λάμπα για τον δημοτικό φωτισμό σου απαντούσαν: αγόρασέ την και φώναξε έναν ηλεκτρολόγο να την βάλει. Τώρα παραμονές εκλογών και λάμπες βρήκαν και μπετόν για να στρώσουν αυλές εξωκκλησιών (σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες) εξασφάλισαν, και τίποτα δεν θα θυμίζει την μιζέρια του παρελθόντος. 

Οι κοινωνικές υπηρεσίες λειτουργούν υποδειγματικά με τους υπεύθυνους αιρετούς να «σκίζονται» πραγματικά για να εξυπηρετήσουν τις ευπαθείς ομάδες που αγκαλιάζουν με πολύ στοργή και προς Θεού ανιδιοτελώς.


ΕΧΕΙΣ ΨΗΦΟ;

 ΣΚΕΨΟΥ ΕΞΥΠΝΑ

ΖΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΘΕΣ

Η ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ «ΔΥΝΑΜΗ»


   "ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου